34,03€ + 28,01€ Verzending (15 - 22 dagen)

34,03/stuk

Verzending: 28,01€ (15 - 22 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 0.45 punten voor elk product dat je koopt

Kopen Meer prijzen zien »

Onze nieuwe ontwikkeling Riofrío kaviaar Russische stijl, is het zuiverste Russische traditie gebruikt sinds de tijd van de tsaren en onze deskundigen de juiste hoeveelheid zout (malossol stijl) die aan de zuiverheid en kwaliteit van de verse kaviaar behouden. verkrijgbaar in de bar vorm tin metal en klassieke in onze twee gebruikelijke categorieën en excellsius.en Riofrío (Granada, Spanje), produceren wij een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven. Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout. zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Kenmerken ·

Categorie:Conserven (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beschrijving · Riofrio

Riofrio Caviar 15g klassieke Russische Stijl

Onze nieuwe ontwikkeling Riofrío kaviaar Russische stijl, is het zuiverste Russische traditie gebruikt sinds de tijd van de tsaren en onze deskundigen de juiste hoeveelheid zout (malossol stijl) die aan de zuiverheid en kwaliteit van de verse kaviaar behouden.

verkrijgbaar in de bar vorm tin metal en klassieke in onze twee gebruikelijke categorieën en excellsius.en Riofrío (Granada, Spanje), produceren wij een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven.

Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout.

zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Riofrio

Riofrio Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Riofrio Caviar 15g klassieke Russische Stijl

Gepubliceerd op 04.53

4/5

Caviar Riofrío Russian Style classic 15g

Onze nieuwe uitwerking, Riofrío Russische stijl kaviaar, is gevestigd in de zuiverste Russische traditie gebruikt sine Zares tijden en door onze experts toegepast met de juiste balans van zout (Malossol stijl) om de zuiverheid en de kwaliteit van de meest verse kaviaar besparen.

Verkrijgbaar in...
lees alles

Meer meningen over Riofrio Caviar 15g klassieke Russische Stijl

Gepubliceerd op 06.54

4/5

Riofrio Caviar 15g klassieke Russische Stijl voor bemonstering

Gepubliceerd op 14.52

4/5

Caviar de Riofrío Russian Style Clásico 15G

Onze nieuwe ontwikkeling Riofrío kaviaar Russische stijl, gebaseerd op de zuiverste Russische traditie gebruikt sinds de tijd van het czars en onze deskundigen de juiste punt zout (malossol stijl)...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Riofrio Caviar 15g klassieke Russische Stijl »

Samenvatting van beoordelingen

(3 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  3
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 3 comments »

Top aanbiedingen Conserven