Royal Pearl Black Ecológico 300Gr

Lotao (Conserven)

6,00€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Royal Pearl Black Ecológico 300Gr te kopen op dit moment.

Rice - winterhard en gezond - heeft ons gevoed sinds het stenen tijdperk. In aanvulling op de massamarkt rices, zijn er ook zeldzame soorten rijst, die tot nu toe relatief onbekend in het Westen zijn gebleven. Lotao heeft herontdekt deze zeldzame rices, en heeft deze zeldzame vondsten bracht aan... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Conserven (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Lotao

Beschrijving · Lotao

Royal Pearl Black Ecológico 300Gr

Rice - winterhard en gezond - heeft ons gevoed sinds het stenen tijdperk. In aanvulling op de massamarkt rices, zijn er ook zeldzame soorten rijst, die tot nu toe relatief onbekend in het Westen zijn gebleven.

Lotao heeft herontdekt deze zeldzame rices, en heeft deze zeldzame vondsten bracht aan een selecte groep van de veeleisende kenners in het Westen. De rijst specialiteiten zijn exotische souvenirs van onze zoektocht naar de beste rijst te bieden heeft. Ze zijn schatten uit vreemde culturen, verborgen culinaire geheimen uit het verleden; zij typeren de menselijke ervaring, en bevestigen de waarheid die rijst: het geheim van het kleine rijstkorrel om originele ideeën van het menselijk leven op aarde aan te sluiten.

Lotao

Meer meningen over Royal Pearl Black Ecológico 300Gr

Noach Van Waert

Gepubliceerd op 13.01

4 /5

PRODUCT OMSCHRIJVING:
- Een pakket van 300 g zwarte rijst ecologische Peral Royal Black.
PRODUCER: Lotao.

EXTRA INFORMATIE:
- Origin: China.
- De volkoren zwarte rijst is al lang het domein van de Chinese dynastieën, omdat men geloofde dat bevrijdende energieën die het exclusieve eigendom van de keizer waren.
- Tips voor het koken van rijst:
- Spoel kort rijst. Combineer de rijst met twee keer zoveel water en kook. Sudderen gedurende 40 minuten en laat het opgeblazen. Het resultaat is een pluizige rijst die stevig te bijten blijft en onderscheidt zich door een nootachtige aroma en natuurlijk.
- Serveersuggesties:
- Een prachtige begeleiding voor het vleesgerechten overvloedige jacht en smakelijke visbereidingen basis, maar is net zo geschikt voor een leidende rol, bijvoorbeeld in een koude salade.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Conserven