• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Traditionele klassieke Riofrio Caviar 200g

Riofrio (Conserven)

410,41€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Traditionele klassieke Riofrio Caviar 200g te kopen op dit moment.

Respect voor traditionele recepten ontwikkelde een hoge kwaliteit kaviaar mallosol met rijping en het zout net, zoals uitgewerkt in de Guadalquivir meer dan 80 jaar geleden, een intense en complexe smaak die de beste en originele Iberische kaviaar definieert. in Riofrío (Granada, Spanje)... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Conserven (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beschrijving · Riofrio

Traditionele klassieke Riofrio Caviar 200g

Respect voor traditionele recepten ontwikkelde een hoge kwaliteit kaviaar mallosol met rijping en het zout net, zoals uitgewerkt in de Guadalquivir meer dan 80 jaar geleden, een intense en complexe smaak die de beste en originele Iberische kaviaar definieert. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven.

Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout.

zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Riofrio

Meningen

opinie wordt benadrukt over Traditionele klassieke Riofrio Caviar 200g

Deli.cat

Gepubliceerd op 04.53

4/5

Caviar Riofrío Traditional classic 200g

Na de traditionele recepten, bereiden we een extreem hoge kwaliteit Mallosol kaviaar, met precies de juiste mate van rijpheid en zout, zoals bereid in de Guadalquivir meer dan 80 jaar geleden, het produceren van een intense en complexe smaak die het beste originele Iberische Caviar identificeert.

Meer meningen over Traditionele klassieke Riofrio Caviar 200g

Sibaritia

Gepubliceerd op 14.52

4 /5

Caviar de Riofrío Tradicional Clásico 200G

Respect voor traditionele recepten ontwikkelde een hoge kwaliteit kaviaar mallosol met rijping en het zout net, zoals uitgewerkt in de Guadalquivir meer dan 80 jaar, een intense en complexe smaak die de beste en originele Iberische Caviar definieert. Riofrio (Granada, Spanje) produceren wij een van de beste kaviaar in de wereld. weten hoe de vereniging van tijd, moeite, traditie, technologie en onderzoek heerlijke fruit kan bieden.

naccarii Acipenser bijna uitgestorven diersoorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; van langzame groei, de kaviaar, die gebaseerd zijn op het gemiddelde, na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. de versheid van onze kaviaar garanderen wij dat deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveermiddel, tijd of teveel zout.

Zijdeachtig en soft touch in de mond kunt u elke korrel, vol, glad individualiseren. de ernstige en elegante smaak met een bepaalde geur van zeewind, zijn retro smaak, langdurig zal een hint van noten onthullen.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Conserven