• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Traditionele Riofrio Caviar 200g Excellsius

Riofrio (Conserven)

568,57€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Traditionele Riofrio Caviar 200g Excellsius te kopen op dit moment.

Met een maat groter ree smaak en textuur geselecteerd uit de bron, en uw tafel zal uw smaakpapillen verblinden met een maximum van records in de mond. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Conserven (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beschrijving · Riofrio

Traditionele Riofrio Caviar 200g Excellsius

Met een maat groter ree smaak en textuur geselecteerd uit de bron, en uw tafel zal uw smaakpapillen verblinden met een maximum van records in de mond. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven.

Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout.

zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Riofrio

Meningen

opinie wordt benadrukt over Traditionele Riofrio Caviar 200g Excellsius

Deli.cat

Gepubliceerd op 04.53

4/5

Caviar Riofrío Traditional Excellsius 200g

Met een grotere roe, een smaak en textuur geselecteerd vanaf het begin zal schijnen in de tabel en de smaak met een maximum van registers in de mond.

Meer meningen over Traditionele Riofrio Caviar 200g Excellsius

Sibaritia

Gepubliceerd op 14.52

4 /5

Caviar de Riofrío Tradicional Excellsius 200G

Met een grootte van meer ree, smaak en textuur, gekozen uit de bron, verblinden uw tafel en uw smaakpapillen met een maximum van records in boca.en Riofrio (Granada, Spanje) produceren wij een van de beste kaviaar in de wereld. weten hoe de vereniging van tijd, moeite, traditie, technologie en onderzoek heerlijke fruit kan bieden.

naccarii Acipenser bijna uitgestorven diersoorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; van langzame groei, de kaviaar, die gebaseerd zijn op het gemiddelde, na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. de versheid van onze kaviaar garanderen wij dat deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveermiddel, tijd of teveel zout.

Zijdeachtig en soft touch in de mond kunt u elke korrel, vol, glad individualiseren. de ernstige en elegante smaak met een bepaalde geur van zeewind, zijn retro smaak, langdurig zal een hint van noten onthullen.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Conserven