1.387,39€ + 28,01€ Verzending (15 - 22 dagen)

1.387,39/stuk

Verzending: 28,01€ (15 - 22 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 18.5 punten voor elk product dat je koopt

Kopen Meer prijzen zien »

Met een maat groter ree smaak en textuur geselecteerd uit de bron, en uw tafel zal uw smaakpapillen verblinden met een maximum van records in de mond. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven. Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout. zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Kenmerken ·

Categorie:Conserven (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Riofrio

Beschrijving · Riofrio

Traditionele Riofrio Caviar 500g Excellsius

Met een maat groter ree smaak en textuur geselecteerd uit de bron, en uw tafel zal uw smaakpapillen verblinden met een maximum van records in de mond. in Riofrío (Granada, Spanje) produceren een van de beste kaviaar ter wereld. weten hoe de eenheid van tijd, moeite, traditie, kunst en onderzoek goede resultaten kan geven.

Acipenser naccarii bijna uitgestorven soorten die erin zijn geslaagd om te herstellen in gevangenschap, is een levend fossiel, 250 miljoen jaar oud; trage groei, de kaviaar, halen we gemiddeld na 18 jaar van de fokkerij, is vol van nuances van smaak en kleur. Onze kaviaar frisheid die wij garanderen zal deze nuances blijven ontmaskerd het effect van het conserveringsmiddel, tijd of te veel zout.

zijdeachtig en tedere aanraking, kan mond elke korrel, volle, ronde individualiseren. de serieuze en elegante smaak met enkele zeebries geur, zijn retro smaak, duurzaam en zal een hint van noten onthullen.

Riofrio

Riofrio Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Traditionele Riofrio Caviar 500g Excellsius

Gepubliceerd op 04.53

4/5

Caviar Riofrío Traditional Excellsius 500g

Met een grotere roe, een smaak en textuur geselecteerd vanaf het begin zal schijnen in de tabel en de smaak met een maximum van registers in de mond.
lees alles

Meer meningen over Traditionele Riofrio Caviar 500g Excellsius

Gepubliceerd op 14.52

4/5

Caviar de Riofrío Tradicional Excellsius 500G

Met een grootte van meer ree, smaak en textuur, gekozen uit de bron, verblinden uw tafel en uw smaakpapillen met een maximum van records in boca.en Riofrio (Granada, Spanje) produceren wij een van...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Traditionele Riofrio Caviar 500g Excellsius »

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Conserven