Wizard Of Laos 300g

Lotao (Conserven)

6,24€ + 28,01€ Verzending (15 - 22 dagen)

6,24/stuk

Verzending: 28,01€ (15 - 22 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 0.08 punten voor elk product dat je koopt

Kopen Meer prijzen zien »

Rice - winterhard en gezond - heeft ons gevoed sinds het stenen tijdperk. In aanvulling op de massamarkt rices, zijn er ook zeldzame soorten rijst, die tot nu toe relatief onbekend in het Westen zijn gebleven. Lotao heeft herontdekt deze zeldzame rices, en heeft deze zeldzame vondsten bracht aan een selecte groep van de veeleisende kenners in het Westen. De rijst specialiteiten zijn exotische souvenirs van onze zoektocht naar de beste rijst te bieden heeft. Ze zijn schatten uit vreemde culturen, verborgen culinaire geheimen uit het verleden; zij typeren de menselijke ervaring, en bevestigen de waarheid die rijst: het geheim van het kleine rijstkorrel om originele ideeën van het menselijk leven op aarde aan te sluiten.

Kenmerken ·

Categorie:Conserven (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Lotao

Beschrijving · Lotao

Wizard Of Laos 300g

Rice - winterhard en gezond - heeft ons gevoed sinds het stenen tijdperk. In aanvulling op de massamarkt rices, zijn er ook zeldzame soorten rijst, die tot nu toe relatief onbekend in het Westen zijn gebleven.

Lotao heeft herontdekt deze zeldzame rices, en heeft deze zeldzame vondsten bracht aan een selecte groep van de veeleisende kenners in het Westen. De rijst specialiteiten zijn exotische souvenirs van onze zoektocht naar de beste rijst te bieden heeft. Ze zijn schatten uit vreemde culturen, verborgen culinaire geheimen uit het verleden; zij typeren de menselijke ervaring, en bevestigen de waarheid die rijst: het geheim van het kleine rijstkorrel om originele ideeën van het menselijk leven op aarde aan te sluiten.

Lotao

Lotao Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Wizard Of Laos 300g

Gepubliceerd op 04.39

4/5

Wizard Of Laos 300G

Het is een of andere manier magisch wanneer eenvoudige zwart-witte rijst verandert in een vorstelijke schaduw van paars tijdens het kookproces. Het geheim van de zeldzame Tovenaar van Laos mengsel, gemaakt van drie verschillende rijstvariëteiten, werd ontdekt door boeren in Laos tijdens de Kha...
lees alles

Meer meningen over Wizard Of Laos 300g

Gepubliceerd op 13.01

4/5

PRODUCT OMSCHRIJVING:
- Een pakket van 300 gram rijst Wizard of Laos Lotao.
- Meng lange witte rijst, korte korrel witte rijst en zwarte rijst dat paars verandert als ze worden gekookt.
PRODUCER:...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Wizard Of Laos 300g »

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Conserven