Wizard Of Laos 300g

Lotao (Conserven)

6,00€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Wizard Of Laos 300g te kopen op dit moment.

Rice - winterhard en gezond - heeft ons gevoed sinds het stenen tijdperk. In aanvulling op de massamarkt rices, zijn er ook zeldzame soorten rijst, die tot nu toe relatief onbekend in het Westen zijn gebleven. Lotao heeft herontdekt deze zeldzame rices, en heeft deze zeldzame vondsten bracht aan... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Conserven (Delicatessen,Gourmet)
Producent: Lotao

Beschrijving · Lotao

Wizard Of Laos 300g

Rice - winterhard en gezond - heeft ons gevoed sinds het stenen tijdperk. In aanvulling op de massamarkt rices, zijn er ook zeldzame soorten rijst, die tot nu toe relatief onbekend in het Westen zijn gebleven.

Lotao heeft herontdekt deze zeldzame rices, en heeft deze zeldzame vondsten bracht aan een selecte groep van de veeleisende kenners in het Westen. De rijst specialiteiten zijn exotische souvenirs van onze zoektocht naar de beste rijst te bieden heeft. Ze zijn schatten uit vreemde culturen, verborgen culinaire geheimen uit het verleden; zij typeren de menselijke ervaring, en bevestigen de waarheid die rijst: het geheim van het kleine rijstkorrel om originele ideeën van het menselijk leven op aarde aan te sluiten.

Lotao

Meer meningen over Wizard Of Laos 300g

Jetta Van Biesbrouck

Gepubliceerd op 13.01

4 /5

PRODUCT OMSCHRIJVING:
- Een pakket van 300 gram rijst Wizard of Laos Lotao.
- Meng lange witte rijst, korte korrel witte rijst en zwarte rijst dat paars verandert als ze worden gekookt.
PRODUCER: Lotao. - Rijst wordt door een kleine coöperatie van boeren in noordelijk Laos. Sales volume is zeer beperkt: slechts 15% van de oogst wordt geëxporteerd.

EXTRA INFORMATIE:
- Herkomst: Laos.
- Aan te raden om gegrild vlees te begeleiden en hun kleverige consistentie ook ideaal voor risotto.
- Rice, sterk en gezond, heeft ons gevoed uit het stenen tijdperk. Daarnaast rijstvelden massamarkt, zijn er ook zeldzame soorten rijst, die tot dusver relatief onbekend in het Westen zijn gebleven.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Conserven