Trends:

Corton

Domaine Maillard Père et Fils Corton Blanc Grand Cru 2016

75cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2016 Andere wijnjaren
2017, 2015 en 2011
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Corton (Bourgogne, Frankrijk)
Wijnkelder: Domaine Maillard Père et Fils
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Domaine Maillard Père et Fils Corton Blanc Grand Cru 2016 (109,88€) uit de wijnkelders van Domaine Maillard Père et Fils is een wijn witte met herkomstaanduiding Corton wiens wijnbereiding geschiedt op basis van druiven uit 2016. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van Domaine Maillard Père et Fils Corton Blanc Grand Cru 2016

Domaine Maillard Père et Fils Corton Blanc Grand Cru 2016

Producent: Domaine Maillard Père et Fils

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Corton

Meer zien

Reviews van Domaine Maillard Père et Fils Corton Blanc Grand Cru 2016

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Domaine Maillard Père et Fils Corton Blanc Grand Cru 2016:Waarderen Domaine Maillard Père et Fils Corton Blanc Grand Cru 2016:

4 /5

Upfront vanille, roomboter, nougat, macadamia en geroosterde amandelen zijn verweven met weelderige tropische vruchten en kruiden op de neus. De smaak is vol met racy mineralen, perziken, appelen en tropische vruchten, nootachtig, vers gebakken brood en boterachtige eiken beïnvloed structuur. Balanceren, afgeronde zuurgraad scheidt het karton in een hardnekkig lengte die zorgt voor een verslavende combinatie.
Meer zien
,

4 /5

Upfront vanille, roomboter, nougat, macadamia en geroosterde amandelen zijn verweven met weelderige tropische vruchten en kruiden op de neus De smaak is vol met racy mineralen, perziken, appelen en tropische vruchten, nootachtig, vers gebakken brood en boterachtige eiken beïnvloed structuur Balancing, afgeronde zuurgraad scheidt het karton in een hardnekkig lengte die zorgt voor een verslavende combinatie
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Domaine Maillard Père et Fils Corton Blanc Grand Cru 20162011

4/5

Domaine Maillard Pere Et Fils Corton Blanc Grand Cru Frankrijk Bourgogne 2011 White 75cl fles; Upfront vanille romige boter nougat macadamia en geroosterde amandelen zijn verweven met weelderige tropische vruchten en kruiden op de neus. De smaak is vol met racy mineralen perziken appels en tropisch fruit nootachtige vers gebakken brood en boterachtige eiken beïnvloed structuur. Balanceren afgeronde zuurgraad trekt de finish in een hardnekkig lengte die zorgt voor een verslavende combinatie.
Meer zien