• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Winkelwagen

Wijn Costers del Segre

Bekijk alle producten in Wijn Costers del Segre »

Costers del Segre, benaming van oorsprong opgericht in 1988, is gelegen in de provincie Lleida en is verdeeld in zes sectoren: Les Garrigues Pallars Jussà, Artesa, Corb River Valley, en Raimat Segrià. Elk van hen zijn verschillend in termen van geproduceerde druiven, het klimaat en de bodem. Hoewel de meeste van het hoge niveau is gemalen kalksteen, arme grond, klei en lage niveaus van high-bruine kalksteen en kalksteen. Het klimaat is continentaal, maar met weinig regen en soms beïnvloed door vorst en hagel. De temperatuur verschillen zijn groot Costers del Segre zijn onder nul in de winter en zeer hete zomers.

De witte gebruikte druivenrassen zijn voorkeur Costers del Segre: Chardonnay, Grenache, Macabeo en Xarel-lo. Ook erkend als stammen: Riesling, Albariño, Sauvignon Blanc en wordt vermengd met de inheemse buitenlandse druiven die wijnen met een uitgesproken persoonlijkheid te geven. Rode rassen zijn: Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Grenache Zwart, Merlot, Trepat, Samso en Monastrell.

Dit Costers del Segreis nog jong, en is aanzienlijk geëvolueerd sinds de oprichting introduceerde nieuwe druivensoorten en sub versterking van haar prestige en erkenning, zowel in Spanje als in het buitenland.

Koop Wijnen van Costers del Segre online.

Meer zien

Drinks&Co beveelt je aan

Wijn Costers del Segre: Top aanbiedingen

Wijn Costers Del Segre: rode

Wijn Costers Del Segre: witte

Wijn Costers Del Segre: mousserende

Wijn Costers Del Segre: rosé

Robert ParkerRobert Parker

Wijn Costers Del Segre: Robert Parker cijfer