Trends:

Costers del Segre

Vilosell 2017

75cl

GP91Peñín

Vilosell 2017

12,35€ 10,71€
10,71€ 12,35€
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

-13%

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Costers del Segre (Catalonië, Spanje)
Wijnkelder: Tomás Cusiné
Volume: 75cl
Bio:
Druiven: Garnacha, Tempranillo, Syrah
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14.5%
Tomás Cusiné biedt ons deze Vilosell 2017 (10,71€), een wijn rode vervaardigd in het gekwalificeerde wijngebied Costers del Segre op basis van syrah, tempranillo en garnacha druiven uit 2017 en met 14.5º alcoholgehalte. Vilosell 2017 wordt in de regel gedronken met vlees en rijst. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co en beschikt bovendien over de beoordeling penin: 91.

Beschrijving van Vilosell 2017

Vilosell 2017 (Garnacha, Tempranillo en Syrah)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: Cherry helder, intens, schoon en donkere kersen hoog laag.
  • Neus: Ik rookte aroma's van zwart fruit, chocolade met hints van witte peper.
  • Mond: pluche en verleidelijk zoete smaak van bramen en mokka. Grote persistentie en de breedte in de mond.

APPELLATIE: Costers de Segre.

WIJNGAARD: wijngaarden zich op 712 meter. Doorgewerkt biologische landbouw en gecertificeerd door CCPA. Werken uitsluitend met organische meststoffen zelfgemaakt. Het ploegen tussen stammen bescherming van planten bodembedekker. Grint en substraten van verschillende hoeveelheden vuil en rock.

GRAPES: Tempranillo, Syrah en Grenache.

AGING: Gerijpt in Franse eiken vaten van fijne korrel eerste en het tweede jaar voor 9 maanden. Veroudering op droesem gedurende 3 maanden in cement ondergrondse tanks.

VOORBEREIDING: Handmatige oogst in dozen en koeling van de hele druiven, met een strenge selectie van de druiven korrel voor korrel dubbele sorteren tafel. Koude maceratie van de druiven. Fermentatie en maceratie van huiden gesneden 10.000 liter tank. Fermentatie tussen 22 en 26 ° C. identificatie en selectie van vine inheemse gisten voor inenting tijdens de gisting werk.

WIJNSUGGESTIE: gebraden varkensvlees, gegrild lamsvlees, stoofschotels, rijst met vlees, worst en halfharde kazen.

TEMPERATUUR: 16 ° C

ALCOHOL: 14,5%

Meer zien

Hoe te serveren

Serveertemperatuur

16ºC

Points

GP91Peñín

Reviews van Vilosell 2017

4

2 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Vilosell 2017:Waarderen Vilosell 2017:

4 /5

Meer zien
,

Ik vond het

Reviews van andere oogstjaren van Vilosell 2017201420112008

4/5

PROEFNOTITIES VAN Vilosell 2014:
- Uitzicht: kersenrood, intens paarse tinten.
- Neus: rokerig met kruidige aroma's van zwart en blauw fruit, zwarte chocolade met een vleugje peper.
- Mond: pluche en verleidelijk zoete smaak van bessen en bramen met een vleugje mokka. Eindig met grote volharding en breedte in de mond.

APPELLATIE: Costers del Segre.
WIJNGAARD: Tomás Cusiné
DRUIVEN: Tempranillo en Syrah.

ALCOHOL: 14%
Meer zien

4/5

SMAAK:
- Uitzicht: Vilosell 2011 geeft kers, granaat velg.
- Neus: Op de neus zijn aroma's van kruidig, rijp fruit, wilde kruiden, romige eik, aards, geroosterd
- Mond: In de mond heeft een verzachtende smaak, evenwichtige, lange, smakelijke

OORSPRONGSBENAMING: Costers del Segre
WINERY: Thomas Cusine
DRUIVEN: tempranillo, syrah, merlot, cabernet sauvignon, grenache, Samsø
Meer zien

4/5

Neus: rood fruit en groene peper. Het smaakt een beetje naar chocolade met melk.
Iets zwakker dan de vorige wijnjaren, en blijft een goede wijn.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis