M. Chapoutier Lubéron la Ciboise Blanc 2017

M. Chapoutier (Côtes du Luberon)

Product niet beschikbaar in Nederland

61,44€ + 7,95€ Verzending (4 - 6 dagen)

10,24/stuk

Verzending: Lilovino (Frankrijk)

Je ontvangt 0.82 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 24 uren.

M. Chapoutier presenteert ons deze M. Chapoutier Lubéron la Ciboise Blanc 2017 (61,44€), een wijn witte uit het gekwalificeerd wijngebied Côtes du Luberon met de beste druiventrossen uit het wijnjaar 2017. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Kenmerken · M. Chapoutier Lubéron la Ciboise Blanc

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2017
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Côtes du Luberon (Rhône,Frankrijk)
Wijnkelder: M. Chapoutier
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten

Beschrijving · M. Chapoutier

M. Chapoutier Lubéron la Ciboise Blanc 2017

Producent: M. Chapoutier

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Côtes du Luberon

M. Chapoutier

M. Chapoutier Het huis heeft vandaag de grootste eigenschap wijn Hermitage met 34 hectare van de 115 hectare van de appellation. De goedkeuring van de biologisch-dynamische landbouw in alle culturen verenigt traditie met innovatie, met de uitzonderlijke kwaliteit van zijn wijnen, hebben dit huis...

M. Chapoutier Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over M. Chapoutier Lubéron la Ciboise Blanc 2017

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Gepubliceerd op 16.36

4/5

M. Chapoutier Lubéron la Ciboise Blanc 2017

Pale, met groene en gele tinten. Aroma's van witte bloesem, citroenen en exotische vruchten. De smaak heeft een goede balans tussen de versheid en de rondheid, met een grote lengte.

Meer meningen over M. Chapoutier Lubéron la Ciboise Blanc 2017

XO-vin

Gepubliceerd op 13.27

4 /5

bleke kleur met groene en gele accenten. De neus opent met aroma's van witte bloemen, citroen en exotische vruchten. evenwichtige mond, tussen frisheid en rondheid, met goede lengte.
LilleAuxVins Arthur

Gepubliceerd op 04.01

4 /5

Wijn M.Chapoutier - De Ciboise - Serveren op 8-10ºC Witte Wijn / spijs combinatie: Als zowel een aperitief op een gemarineerde zalm Chapoutier Domaine waarderen afgelopen tweehonderd jaar in de Rhônevallei, en ook vandaag de dag Roussillon en Australië in de Chapoutier produceert de beste wijnen: Hermitage, Cote Rotie, Chateauneuf du Pape, St. Joseph, Crozes Hermitage, Luberon. Onze wijngaarden en onze pakket selecties worden geteeld organisch of biodynamische door respect voor het land. Nederigheid en wil: De woorden die het beste karakteriseren het Maison M. Chapoutier. Een huis dat de wijngaarden in het grootste respect van het natuurlijke evenwicht en terroir sinds 1808. Een wapenschild cultiveert en Fac Spera (Fais en hoop) geworden familie motto. Twee werkwoorden te zeggen dat al het geduld, al het lef om in deze business te hebben. Geduld vis-à-vis de natuur voorzit. Durven de wijnmaker die observeert, selecteert en ondersteunt. De wijn is de expressie van deze alchemie. Alle landgoed wijnen Chapoutier
Buy Your Wine

Gepubliceerd op 04.25

4 /5

La Ciboise blanc heeft een lichte kleur met groene en gele tinten. Aroma's van witte bloesem, citroen en exotisch fruit waarna in de smaak een goede balans opvalt tussen frisheid en rondheid met een lange afdronk.Michel Chapoutier is één van Frankrijk's meest gerespecteerde wijnmaker. In de vakpers wordt hij wel een levende legende genoemd. Bijzonder is ook het etiket dat voorzien is van braillepuntjes voor visueel gehandicapten.

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 4 comments »

Top aanbiedingen Côtes du Luberon