Trends:

Crozes-Hermitage

Delas Frères Grands Chemins 2017

75cl

Delas Frères Grands Chemins 2017

23,93€ 22,74€
22,74€ 23,93€
Winkel: Lilovino NL (Frankrijk) Estimated delivery: 48u - 4 dagen
Verzendkosten: 21,60€

-5%

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2017 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Crozes-Hermitage (Rhône, Frankrijk)
Wijnkelder: Delas Freres
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12.5%
Delas Freres levert ons deze Delas Frères Grands Chemins 2017 (136,44€). Het gaat om een wijn rode uit Crozes-Hermitage wiens druiven uit het wijnjaar 2017 komen en waarvan het alcoholgehalte 12.5º is.

Beschrijving van Delas Frères Grands Chemins 2017

Delas Frères Grands Chemins 2017

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: diep granaat tint, paars kleurstoffen.
  • Neus: verleidelijke geuren van gemalen zwarte fruit (donkere kersen, bramen en zwarte bessen), licht rokerige tonen en zoethout.
  • Mond: tannine, maar intense textuur, vlezig, bijna zijdeachtig, echt evenwicht wijn met een mooie complexiteit, gul en trouw aan de authentieke streek.

APPELLATIE: Crozes Hermitage.

WIJNGAARD: alle percelen van de wijngaarden zijn in banken bekend als "Le Chassis", gevormd op de kruising tussen de Isère en de Rhône rivieren. De wijngaarden van Crozes-Hermitage zijn de belangrijkste denominaties in het noorden van de Rhône. In het noorden zijn de vloeren graniethellingen zich vanaf de Kluis. In het zuiden, de bodems zijn alluviale, van gletsjers en rivierbeddingen, banken gevormd door gelamineerd en slib stenen van de rivier de Rhône.

GRAPES: Syrah 100%.

OUDER WORDEN rijping uitgevoerd gedurende een periode van 14 maanden, deels in tanks en deels in kleine vaten van Bourgondië die al één of twee wijnen hebben gehad.

VOORBEREIDING: druiven met de hand geoogst pakket door pakket, een maximale looptijd niveaus. Traditionele vinificatie met fermentatie in de open beton na een koude weken. De dagelijkse ponsen en pompen leveren extractie. Fase maceratie 10-12 dagen.

WIJNSUGGESTIE: Rood vlees, wild gevogelte en lamsvlees.

ALCOHOL: 13,5%

Meer zien

Het wijnhuis

Delas Freres

Delas Freres

Sinds 1996 heeft het eerbiedwaardige Maison Delas Frères, wiens wortels teruggaan tot 1835, de ziel en de schittering gevonden die hebben bijgedragen aan zijn roem.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Delas Frères Grands Chemins 2017

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Reviews van andere oogstjaren van Delas Frères Grands Chemins 20172016

4/5

2016 - Niet-contractuele foto. Deze wijn wordt gemaakt van het samenstel druiven uitsluitend van de Domaine des Grands Chemins. De percelen bevinden zich allemaal op de terrassen van "Chassis", aan de samenvloeiing Rhône / Isère. De kleur is diep granaat kleur met paarse reflecties. In de neus, aroma's van zwart fruit compote (zwarte kersen, bramen en zwarte bessen) te combineren met rook en zoethout typisch voor de chassis sector. In retro-reukzin, op mineraliteit fondsen beheren wat aantekeningen van eucalyptus en menthol. In de mond van de "ernstige" wordt gecombineerd met de "hebzucht": de aanval onthult frisheid en levendigheid. Het materiaal is tannine, maar de dichte, vlezige, bijna zijdeachtig. Balance is echt. Alle smaken aanwezig in olfactorische stadium op te sporen, het creëren van een mooi complex, rijk en trouw aan het origineel terroir Domaine des Grands Chemins. De structuur van deze wijn en de aanhoudende aroma's geven het een echte veroudering potentieel. Alle aroma's gevoeld in olfactorische stadium op te sporen, het creëren van een prachtige rijkdom en trouw te blijven aan de oorspronkelijke terroir Domaine des Grands Chemins. Serveer tussen 16 en 18 ° C - Store: van 5 tot 10 jaar
Eten en wijn: Rood vlees, wild gevogelte, lam Crusted. Domaine Delas Frères: Sinds 1996, de eerbiedwaardige Maison Delas Frères, waarvan de wortels gaan terug tot 1835, vond de ziel en schittering die hebben bijgedragen aan zijn bekendheid. Onder leiding van het nieuwe management van veel investeringen zijn gedaan op de plaats van productie in Saint-Jean-de-Muzols, in de buurt van Tournon-sur-Rhône. Een gemotiveerd team neemt trots in de kwalitatieve vernieuwing van de Great House van de Rhône-vallei: een gistende ruimte speciaal ontworpen voor rode wijn maken, de volledige herstructurering van de vergrijzing van de kelder is een van de belangrijkste elementen van het kwaliteitsproces van de Tweede Kamer Delas, samengevat in één zin: bestendigen en verheven uitdrukking van terroir. Delas Frères exploiteert 30 hectare aan wijngaarden in Hermitage, Hermitage en St. Joseph en koopt supplement met een hoogwaardig netwerk van partner telers streng geselecteerde en dus leven te geven aan Condrieu, Côte Rôtie of Cornas.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis