6 X Copas Viña Pomal

Viña Pomal (Glazen)

20,90€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk 6 X Copas Viña Pomal te kopen op dit moment.

PRODUCT OMSCHRIJVING: 6 X Copas Viña Pomal is een geschenk doos met 6 flessen wijn Viña Pomal Centenario Reserve, samen met 6 bordeaux bril. PRODUCER: Bodegas Bilbaínas. Bilbao zakenlieden in 1901 verwierf de bestaande wijnmakerij sinds 1859, en vormde het bedrijf Bodegas Bilbaínas. Dit wijnhuis... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Glazen (Accessoires)
Producent: Viña Pomal

Beschrijving · Viña Pomal

6 X Copas Viña Pomal

PRODUCT OMSCHRIJVING: 6 X Copas Viña Pomal is een geschenk doos met 6 flessen wijn Viña Pomal Centenario Reserve, samen met 6 bordeaux bril.

PRODUCER: Bodegas Bilbaínas. Bilbao zakenlieden in 1901 verwierf de bestaande wijnmakerij sinds 1859, en vormde het bedrijf Bodegas Bilbaínas. Dit wijnhuis had een snelle ontwikkeling die in 1925, leverancier van het Spaanse Koninklijk Huis en door Grupo Codorníu overgenomen opnieuw in de jaren '90.

EXTRA INFORMATIE: Oorsprongsbenaming Rioja, Viña Pomal Centenario Reserva 2014 wijn is een rode wijn gemaakt van 100% Tempranillo, met een alcoholgehalte van 13,5%. Deze wijn is robijn intens, complex en aromatisch, met aroma's van rode vruchten met nota's van het ouder worden, zoals truffels, vanille en snuif, met een goede concentratie, body en zuurgraad in de mond en een lange en intense afdronk. De ontwikkeling is traditioneel en het verouderingsproces vindt plaats van 18 maanden in Amerikaanse eiken vaten, met twee of drie rackings voordat ze gebotteld en twee extra jaren van de fles veroudering. De bekers worden in dit geval Stölzle, bordeaux soort, die helder, aromatische en evenwichtige wijn met 239 mm hoog, 95 mm diep en 650 ml.

Viña Pomal

Kenmerken die vandaag het label van Viña Pomal Reserva typeren zoals de harde vormen van de typografie, het frame in bordeauxrode kleur of de illustratie van de wijnmakerij, zijn al te onderscheiden in het product van het begin van de jaren 20, altijd op de fles van het Bourgondische type. De...

Dit product heeft Beoordelingen nog. Wees de eerste om te beoordelen.

Samenvatting van beoordelingen

(0 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  0
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0

Top aanbiedingen Glazen