Trends:

Cristal Champagne Emmerganada

Cristal Champagne Emmerganada

81,11€
81,11€
Winkel: Accesorios del vino (Spanje) Estimated delivery: 16 dagen
Verzendkosten: 50,38€
Slechts 8 stuks

Kenmerken

Categorie:Glazen (Accessoires)
Producent: Popy Wine
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Cristal Champagne Bucket Granada is een zeer praktische champagnekoeler. Deze champagne emmer vermijd direct contact van het ijs met de fles, zodat het niet op het etiket van de fles verslechteren en niet nat worden. Ijs worden geïntroduceerd tussen scheidingen. FLES NIET INBEGREPEN. Verpakken in karton. Fabrikant: Popy Wijn

Omschrijving van Cristal Champagne Emmerganada

Cristal Champagne Emmerganada

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Cristal Champagne Bucket Granada is een zeer praktische champagnekoeler. Deze champagne emmer vermijd direct contact van het ijs met de fles, zodat het niet op het etiket van de fles verslechteren en niet nat worden. Ijs worden geïntroduceerd tussen scheidingen. FLES NIET INBEGREPEN. Verpakken in karton.

Fabrikant: Popy Wijn

Meer zien

Het merk

Popy Wine

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de wijnwereld.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Cristal Champagne Emmerganada

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Cristal Champagne Emmerganada:Waarderen Cristal Champagne Emmerganada:

4 /5

Met deze champagne emmer vermijd direct contact met de fles ijs en niet het etiket verslechtert en niet-bevochtiging. Het ijs wordt tussen scheidingen. FLES NIET INBEGREPEN. Verpakking doos.
Meer zien
,

Champanera Cristal Granada

4 /5

Deze champagne emmer vermijd direct contact van het ijs met de fles, zodat het niet op het etiket van de fles verslechteren en niet nat worden. Ijs worden geïntroduceerd tussen scheidingen. FLES NIET INBEGREPEN. Verpakken in kartonnen doos.
Meer zien
,

Champanera Cristal Granada