Trends:

Stel Decanteren 1 Popy Wijn

Stel Decanteren 1 Popy Wijn

170,70€
170,70€
Winkel: Accesorios del vino (Spanje) Estimated delivery: 16 dagen
Verzendkosten: 50,38€

Kenmerken

Categorie:Glazen (Accessoires)
Producent: Popy Wine
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: Popy Wine Decanteren 1 september is een set van essentiële accessoires aan de slag decanteren wijnen en het openen en ze te proeven. Inclusief: glazen fles karaf decanteren kop en houdt kurken, kurkentrekkers Combi-Wijn, druppelen, twee glazen van Boheems glas wijn, micro poriën filter trechter en een praktische handleiding voor decanteren. Verpakken in karton. Fabrikant: Popy Wijn

Omschrijving van Stel Decanteren 1 Popy Wijn

Stel Decanteren 1 Popy Wijn

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT:

Popy Wine Decanteren 1 september is een set van essentiële accessoires aan de slag decanteren wijnen en het openen en ze te proeven. Inclusief: glazen fles karaf decanteren kop en houdt kurken, kurkentrekkers Combi-Wijn, druppelen, twee glazen van Boheems glas wijn, micro poriën filter trechter en een praktische handleiding voor decanteren. Verpakken in karton.

Fabrikant: Popy Wijn

Meer zien

Het merk

Popy Wine

Popy Wine

Vanaf nu kunt u ook via het internet, ons bedrijf Popy Wijn en producten of diensten die wij aanbieden: een reeks ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn onze experts staan ​​voor u klaar om te adviseren over de technische aspecten, familieleden van het protocol van de wijnwereld.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Stel Decanteren 1 Popy Wijn

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Stel Decanteren 1 Popy Wijn:Waarderen Stel Decanteren 1 Popy Wijn:

4 /5

Ingesteld om te beginnen in essentiële decanteren wijn en de opening en proeverij dezelfde accessoires. Het omvat: glazen fles met cup karaf decanteren en onder kurken, kurkentrekkers Gecombineerd Wijn, druppelen, twee glazen wijn Boheems kristal, porie micro filter trechter en een praktische handleiding voor decanteren. Verpakking doos.
Meer zien
,

Set Decantación 1 Popy Wine

4 /5

Essentiële set om te beginnen in decanteren wijn en de opening en proeverij dezelfde accessoires. Inclusief: glazen fles karaf decanteren kop en houdt kurken, kurkentrekkers Combi-Wijn, druppelen, twee glazen van Boheems glas wijn, micro poriën filter trechter en een praktische handleiding voor decanteren. Verpakken in kartonnen doos.
Meer zien
,

Set Decantación 1 Popy Wine