Bomba rijst 1kg

Sivaris (Delicatessen)

5,19€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Bomba rijst 1kg te kopen op dit moment.

Familiebedrijf, met twee generaties ervaring in de specialisatie van de rijstteelt en productie. Vandaag, de derde generatie blijft traditionele praktijken in verschillende stadia van de teelt en verwerking te behouden en op te nemen van de voordelen van nieuwe technologieën in alle processen op... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Delicatessen (Gourmet)
Producent: Sivaris

Beschrijving · Sivaris

Bomba rijst 1kg

Familiebedrijf, met twee generaties ervaring in de specialisatie van de rijstteelt en productie.

Vandaag, de derde generatie blijft traditionele praktijken in verschillende stadia van de teelt en verwerking te behouden en op te nemen van de voordelen van nieuwe technologieën in alle processen op het hoogste niveau van kwaliteit te garanderen.

Specialisten in het kweken van sommige soorten dat producenten zoals Bomba rijst geteeld ras in het natuurpark Albufera in Valencia, bijdrage aan de instandhouding en behoud van het ecosysteem van het wetland markt.

Sivaris

Meer meningen over Bomba rijst 1kg

Deli.cat

Gepubliceerd op 04.53

4 /5

Bomba Rice 1kg

Ronde en parelwitte nerf van het gezin Japonica. Tijdens het koken van de rijst lijdt een harmonica effect waardoor de rijst te veel smaak op te vangen en het was vol en los blijft. Het groeit alleen in de ecologische omgeving van het natuurpark Albufera (Spanje).

Het is aanbevolen voor de mediterrane keuken, met name paella. Vier delen water door elk van rijst. Bereidingstijd: ca. 18 minuten. Absorbeert veel van de smaak van de bouillon dat is gekookt, maar nauwelijks wordt een pasta.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Delicatessen