Indian Tiger Ecológico 300G

Lotao (Delicatessen)

6,24€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Indian Tiger Ecológico 300G te kopen op dit moment.

Rice - winterhard en gezond - heeft ons gevoed sinds het stenen tijdperk. In aanvulling op de massamarkt rices, zijn er ook zeldzame soorten rijst, die tot nu toe relatief onbekend in het Westen zijn gebleven. Lotao heeft herontdekt deze zeldzame rices, en heeft deze zeldzame vondsten bracht aan... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Delicatessen (Gourmet)
Producent: Lotao

Beschrijving · Lotao

Indian Tiger Ecológico 300G

Rice - winterhard en gezond - heeft ons gevoed sinds het stenen tijdperk. In aanvulling op de massamarkt rices, zijn er ook zeldzame soorten rijst, die tot nu toe relatief onbekend in het Westen zijn gebleven.

Lotao heeft herontdekt deze zeldzame rices, en heeft deze zeldzame vondsten bracht aan een selecte groep van de veeleisende kenners in het Westen. De rijst specialiteiten zijn exotische souvenirs van onze zoektocht naar de beste rijst te bieden heeft. Ze zijn schatten uit vreemde culturen, verborgen culinaire geheimen uit het verleden; zij typeren de menselijke ervaring, en bevestigen de waarheid die rijst: het geheim van het kleine rijstkorrel om originele ideeën van het menselijk leven op aarde aan te sluiten.

Lotao

Meer meningen over Indian Tiger Ecológico 300G

Deli.cat

Gepubliceerd op 04.39

4 /5

Indian Tiger Umbra Organic 300G

Als gevolg van de moeilijke geografische omstandigheden in de groeiende gebied en de lage opbrengst per hectare, wordt deze rode full-grain rijst uit India verbouwd door slechts een paar lokale bevolking. De laag klei van de bodem kleurt de schil van het graan rood-bruin, terwijl het interieur van het graan blijft wit.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Delicatessen