Sopa de Miso y Tofu Suave 40g

Clearspring (Delicatessen)

6,62€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Sopa de Miso y Tofu Suave 40g te kopen op dit moment.

De Clearspring doel is om biologisch voedsel terug op de eettafel te krijgen, zodat u kunt genieten van dezelfde kwaliteit van voedsel als je grootouders deden. Door de ontwikkeling van de vraag naar biologische voeding en het stimuleren van de teelt van biologische gewassen door boeren vandaag,... lees alles »

Kenmerken ·

Categorie:Delicatessen (Gourmet)
Producent: Clearspring

Beschrijving · Clearspring

Sopa de Miso y Tofu Suave 40g

De Clearspring doel is om biologisch voedsel terug op de eettafel te krijgen, zodat u kunt genieten van dezelfde kwaliteit van voedsel als je grootouders deden. Door de ontwikkeling van de vraag naar biologische voeding en het stimuleren van de teelt van biologische gewassen door boeren vandaag, kunnen we ervoor zorgen dat uw kleinkinderen, ook kan genieten van de heerlijke smaak van lekker eten.?

U zult merken dat elk van ons voedsel producten heeft een uitgesproken smaak en kwaliteit dat afkomstig is van het gebruik van de beste kwaliteit ingrediënten en respect voor de lokale gerechten tradities. We rechtstreeks werken steeds met onze producenten, het opbouwen van lange termijn partnerships van ethische handel dat duurzame biologische landbouw te ondersteunen en ten goede lokale gemeenschappen.

Clearspring

Meer meningen over Sopa de Miso y Tofu Suave 40g

Deli.cat

Gepubliceerd op 04.48

4 /5

Instant Miso Soup With Tofu 40G

Miso is een smaakvolle Japanse soja voedsel dat een rijke, bevredigende soep maakt. Deze zachte witte proeven miso soep wordt naar een traditioneel Japans recept. Witte miso basis met tofu en lente-uitjes.

Ingrediënten: Gevriesdroogde miso (hele sojabonen, rijst, zeezout) (89%), gedroogde groene ui, gevriesdroogde tofu (sojabonen, Kuzu, nigari {stollingsmiddel}) (4%)

Gewicht van het product - 40 g (4x 10g zakjes)

Gebruik instructies: te bereiden, giet de inhoud van een pakje soep in een mok of kom, voeg 240 ml kokend water en roer. Laat zitten voor een minuut voor het drinken.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Delicatessen