Sopa Miso con Algas 40g

Clearspring (Delicatessen)

7,34€ + 28,01€ Verzending (15 - 22 dagen)

7,34/stuk

Verzending: 28,01€ (15 - 22 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 0.1 punten voor elk product dat je koopt

Kopen Meer prijzen zien »

De Clearspring doel is om biologisch voedsel terug op de eettafel te krijgen, zodat u kunt genieten van dezelfde kwaliteit van voedsel als je grootouders deden. Door de ontwikkeling van de vraag naar biologische voeding en het stimuleren van de teelt van biologische gewassen door boeren vandaag, kunnen we ervoor zorgen dat uw kleinkinderen, ook kan genieten van de heerlijke smaak van lekker eten.? U zult merken dat elk van ons voedsel producten heeft een uitgesproken smaak en kwaliteit dat afkomstig is van het gebruik van de beste kwaliteit ingrediënten en respect voor de lokale gerechten tradities. We rechtstreeks werken steeds met onze producenten, het opbouwen van lange termijn partnerships van ethische handel dat duurzame biologische landbouw te ondersteunen en ten goede lokale gemeenschappen.

Kenmerken ·

Categorie:Delicatessen (Gourmet)
Producent: Clearspring

Beschrijving · Clearspring

Sopa Miso con Algas 40g

De Clearspring doel is om biologisch voedsel terug op de eettafel te krijgen, zodat u kunt genieten van dezelfde kwaliteit van voedsel als je grootouders deden. Door de ontwikkeling van de vraag naar biologische voeding en het stimuleren van de teelt van biologische gewassen door boeren vandaag, kunnen we ervoor zorgen dat uw kleinkinderen, ook kan genieten van de heerlijke smaak van lekker eten.?

U zult merken dat elk van ons voedsel producten heeft een uitgesproken smaak en kwaliteit dat afkomstig is van het gebruik van de beste kwaliteit ingrediënten en respect voor de lokale gerechten tradities. We rechtstreeks werken steeds met onze producenten, het opbouwen van lange termijn partnerships van ethische handel dat duurzame biologische landbouw te ondersteunen en ten goede lokale gemeenschappen.

Clearspring

Clearspring Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Sopa Miso con Algas 40g

Gepubliceerd op 04.48

4/5

Organic Instant Miso Soup With Sea Vegetables 40G

Miso is een smaakvolle Japanse soja voedsel dat een rijke, bevredigende soep maakt. Dit luxe proeverij organische miso soep wordt gemaakt met twee soorten miso en twee soorten zee groente.

Ingrediënten:-Freeze gedroogde bruine rijst miso * (70%) (hele sojabonen *, bruine rijst *, zeezout),...
lees alles

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Top aanbiedingen Delicatessen