Trends:

Delicatessen

Sopa Miso con Algas 40g

8,43€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Delicatessen (Gourmet)
Producent: Clearspring
De Clearspring doel is om biologisch voedsel terug op de eettafel te krijgen, zodat u kunt genieten van dezelfde kwaliteit van voedsel als je grootouders deden. Door de ontwikkeling van de vraag naar biologische voeding en het stimuleren van de teelt van biologische gewassen door boeren vandaag, kunnen we ervoor zorgen dat uw kleinkinderen, ook kan genieten van de heerlijke smaak van lekker eten.? U zult merken dat elk van ons voedsel producten heeft een uitgesproken smaak en kwaliteit dat afkomstig is van het gebruik van de beste kwaliteit ingrediënten en respect voor de lokale gerechten tradities. We rechtstreeks werken steeds met onze producenten, het opbouwen van lange termijn partnerships van ethische handel dat duurzame biologische landbouw te ondersteunen en ten goede lokale gemeenschappen.

Bereiding van Sopa Miso con Algas 40g

Sopa Miso con Algas 40g

De Clearspring doel is om biologisch voedsel terug op de eettafel te krijgen, zodat u kunt genieten van dezelfde kwaliteit van voedsel als je grootouders deden. Door de ontwikkeling van de vraag naar biologische voeding en het stimuleren van de teelt van biologische gewassen door boeren vandaag, kunnen we ervoor zorgen dat uw kleinkinderen, ook kan genieten van de heerlijke smaak van lekker eten.?

U zult merken dat elk van ons voedsel producten heeft een uitgesproken smaak en kwaliteit dat afkomstig is van het gebruik van de beste kwaliteit ingrediënten en respect voor de lokale gerechten tradities. We rechtstreeks werken steeds met onze producenten, het opbouwen van lange termijn partnerships van ethische handel dat duurzame biologische landbouw te ondersteunen en ten goede lokale gemeenschappen.

Meer zien

Reviews van Sopa Miso con Algas 40g

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Sopa Miso con Algas 40g:Waarderen Sopa Miso con Algas 40g:

4 /5

Miso is een smaakvolle Japanse soja voedsel dat een rijke, bevredigende soep maakt. Dit luxe proeverij organische miso soep wordt gemaakt met twee soorten miso en twee soorten zee groente.

Ingrediënten:-Freeze gedroogde bruine rijst miso * (70%) (hele sojabonen *, bruine rijst *, zeezout), gevriesdroogde zoete witte miso * (20%) (rijst *, hele sojabonen *, zeezout) , zeegroenten (5%) (kombu poeder, wakame), gedroogde groene uien *.
* Biologisch geteelde

Product volume - 40g (4x 10g zakjes)

Gebruik Instructies: Leeg de inhoud van een sachet in een mok of kom. Voeg 240 ml warm water, roer, en laat het zitten voor een minuut te laat de groenten volledig te hydrateren. Het kan ook worden gebruikt als een kant en klare stock of kruiden voor zelfgemaakte soepen, sauzen en braadpannen.
Meer zien
,

Organic Instant Miso Soup With Sea Vegetables 40G