Trends:

Delicatessen

Sopa Miso Picante con Algas 40g

6,67€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Delicatessen (Gourmet)
Producent: Clearspring
De Clearspring doel is om biologisch voedsel terug op de eettafel te krijgen, zodat u kunt genieten van dezelfde kwaliteit van voedsel als je grootouders deden. Door de ontwikkeling van de vraag naar biologische voeding en het stimuleren van de teelt van biologische gewassen door boeren vandaag, kunnen we ervoor zorgen dat uw kleinkinderen, ook kan genieten van de heerlijke smaak van lekker eten.? U zult merken dat elk van ons voedsel producten heeft een uitgesproken smaak en kwaliteit dat afkomstig is van het gebruik van de beste kwaliteit ingrediënten en respect voor de lokale gerechten tradities. We rechtstreeks werken steeds met onze producenten, het opbouwen van lange termijn partnerships van ethische handel dat duurzame biologische landbouw te ondersteunen en ten goede lokale gemeenschappen.

Bereiding van Sopa Miso Picante con Algas 40g

Sopa Miso Picante con Algas 40g

De Clearspring doel is om biologisch voedsel terug op de eettafel te krijgen, zodat u kunt genieten van dezelfde kwaliteit van voedsel als je grootouders deden. Door de ontwikkeling van de vraag naar biologische voeding en het stimuleren van de teelt van biologische gewassen door boeren vandaag, kunnen we ervoor zorgen dat uw kleinkinderen, ook kan genieten van de heerlijke smaak van lekker eten.?

U zult merken dat elk van ons voedsel producten heeft een uitgesproken smaak en kwaliteit dat afkomstig is van het gebruik van de beste kwaliteit ingrediënten en respect voor de lokale gerechten tradities. We rechtstreeks werken steeds met onze producenten, het opbouwen van lange termijn partnerships van ethische handel dat duurzame biologische landbouw te ondersteunen en ten goede lokale gemeenschappen.

Meer zien

Reviews van Sopa Miso Picante con Algas 40g

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Sopa Miso Picante con Algas 40g:Waarderen Sopa Miso Picante con Algas 40g:

4 /5

PRODUCT OMSCHRIJVING:
- Een pakket 40 g pittige soep Misco algen.
PRODUCER: Clearspring.

EXTRA INFORMATIE:
- De miso gebruikt instantsoepen Clearspring wordt gevriesdroogd in plaats van uitdroging. Deze wijze van conservering is mogelijk omdat watermoleculen onder omstandigheden die geschikt voedsel gas kan direct wijzigen zonder door een vloeibare fase. Dit proces, genaamd sublimatie, freeze voedsel onder vacuüm, waardoor water verdampen bij een zeer lage temperatuur.
- Freeze droge miso behoudt een uitstekend smaakprofiel, want heel weinig van de zoete smaak verloren gaat tijdens het proces. Bovendien, samen met de micro-organismen, meest miso medicinale componenten ook behouden, aangezien dit type drogen verwijdert watermoleculen bioactieve verbindingen zonder hun chemische integriteit vernietigen.
Meer zien
,