Dulce de leche 450g

Havanna (Desserts en zoetigheid)

5,43€ + 14,95€ Verzending (6 - 9 dagen)

5,43/stuk

Verzending: 14,95€ (6 - 9 dagen) door Gvrmet (Spanje)

Je ontvangt 0.07 punten voor elk product dat je koopt

Havanna, de leider onderneming in ambachtelijk gebak, is geboren in Mar del Plata in 1947. Als gevolg van de visioenen van de drie partners, Demetrio Eliades, Luis Sbaraglini en Benjamin Sisterna, is er begonnen met een geschiedenis van het werk, passie en voortdurende ontwikkeling. de alfajor Havanna: Deze ondernemende mannen hadden de uitzonderlijke formule om een ​​nieuwe vorm van zoetwaren gevonden.

Kenmerken ·

Categorie:Desserts en zoetigheid (Gourmet)
Producent: Havanna

Beschrijving · Havanna

Dulce de leche 450g

Havanna, de leider onderneming in ambachtelijk gebak, is geboren in Mar del Plata in 1947.

Als gevolg van de visioenen van de drie partners, Demetrio Eliades, Luis Sbaraglini en Benjamin Sisterna, is er begonnen met een geschiedenis van het werk, passie en voortdurende ontwikkeling.

de alfajor Havanna: Deze ondernemende mannen hadden de uitzonderlijke formule om een ​​nieuwe vorm van zoetwaren gevonden.

Havanna

Meer meningen over Dulce de leche 450g

Gvrmet Food Lovers

Gepubliceerd op 13.03

4 /5

Dulce de Leche 450g

Typisch, en al een Argentijnse inheemse symbool. Dulce de leche werd geboren op 24 juni 1829 in Estancia La Caledonia, waar de Cañuelas pact tussen Juan Manuel de Rosas en de commandant van de legereenheid, Juan Lavalle werd ondertekend. Het verhaal gaat dat een dienstmeisje was de voorbereiding van een warme melk gezoet met die past werden genomen door dan. Aangekomen Lavalle, moe van de reis, ging hij aan de wieg die meestal rustte Rosas. Het zien van de vijand baas, de vrouw rende naar de wacht te halen, maar vergat de melk op het vuur. Terugkerend het wonder was gebeurd; kleurverandering en verdikt, die aanleiding geven tot casual traditionele dulce de leche.
Deli.cat

Gepubliceerd op 04.54

4 /5

Dulce de Leche 450G

De meest typische regionale smaak van Argentinië.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Desserts en zoetigheid