Trends:

Desserts en zoetigheid

Marmelade van sinaasappels van Sevilla 225g

4,54€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Desserts en zoetigheid (Gourmet)
Producent: Belberry
De Belberry van Sevilla sinaasappelmarmelade onderscheiden door de selectie van zorgvuldig gekozen fruit die afkomstig zijn uit Spanje. de oorsprong van het merk Belberry gaat terug tot 1956, waar in een kleine stad in België begonnen met een ambachtelijk jam voor de inwoners van de kleine regio te ontwikkelen. later en als gevolg van het succes, de zoon van de ambachtsman besloten om zijn jam nemen buiten de Belgische grenzen en nu. . . kunnen wij de beste gourmet winkels over de hele wereld te vinden. de ontwikkeling ervan is puur handgemaakt, niets kan concurreren met de perfecte kleur van jam en zelfgemaakte jam, zorgvuldig gemaakt met de fijnste vruchten en de fijnste suikers.

Bereiding van Marmelade van sinaasappels van Sevilla 225g

Marmelade van sinaasappels van Sevilla 225g

De Belberry van Sevilla sinaasappelmarmelade onderscheiden door de selectie van zorgvuldig gekozen fruit die afkomstig zijn uit Spanje. de oorsprong van het merk Belberry gaat terug tot 1956, waar in een kleine stad in België begonnen met een ambachtelijk jam voor de inwoners van de kleine regio te ontwikkelen. later en als gevolg van het succes, de zoon van de ambachtsman besloten om zijn jam nemen buiten de Belgische grenzen en nu. . . kunnen wij de beste gourmet winkels over de hele wereld te vinden.

de ontwikkeling ervan is puur handgemaakt, niets kan concurreren met de perfecte kleur van jam en zelfgemaakte jam, zorgvuldig gemaakt met de fijnste vruchten en de fijnste suikers.

Meer zien

Reviews van Marmelade van sinaasappels van Sevilla 225g

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Marmelade van sinaasappels van Sevilla 225g:Waarderen Marmelade van sinaasappels van Sevilla 225g:

4 /5

De Belberry Sevilla sinaasappelmarmelade onderscheiden door de zorgvuldig gekozen selectie van fruit die afkomstig zijn uit Spanje. Het smaakt heerlijk, het is bitter en zelfs licht kruidig, waarschijnlijk vanwege de Andalusische oorsprong. Sevilla sinaasappels zijn perfect voor het maken van jam ingrediënt.
Meer zien
,

Mermelada de Naranjas de Sevilla 225Gr

4 /5

De Belberry jam Sevilla sinaasappels worden onderscheiden door de selectie van fruit zorgvuldig gekozen uit Spain.The oorsprong van Belberry merk het dateert uit 1956, waarbij in een kleine stad in België begonnen met een ambachtelijke jam voor de bewoners van de te ontwikkelen kleine regio. later en vanwege het succes, de zoon van de ambachtsman besloten om zijn jam nemen buiten de Belgische grenzen ... en nu vinden we ze in de beste gastronomische winkels wereldwijd.

de uitwerking is puur handgemaakt, niets kan concurreren met de perfecte kleur van zelfgemaakte jam en marmelade, zorgvuldig gemaakt met de beste vruchten en fijnste suikers.
Meer zien
,

Mermelada de Naranjas de Sevilla 225G