Marmelade van sinaasappels van Sevilla 225g

Belberry (Desserts en zoetigheid)

4,82€ + 28,01€ Verzending (15 - 22 dagen)

4,82/stuk

Verzending: 28,01€ (15 - 22 dagen) door Delicat (Spanje)

Je ontvangt 0.06 punten voor elk product dat je koopt

Kopen Meer prijzen zien »

De Belberry van Sevilla sinaasappelmarmelade onderscheiden door de selectie van zorgvuldig gekozen fruit die afkomstig zijn uit Spanje. de oorsprong van het merk Belberry gaat terug tot 1956, waar in een kleine stad in België begonnen met een ambachtelijk jam voor de inwoners van de kleine regio te ontwikkelen. later en als gevolg van het succes, de zoon van de ambachtsman besloten om zijn jam nemen buiten de Belgische grenzen en nu. . . kunnen wij de beste gourmet winkels over de hele wereld te vinden. de ontwikkeling ervan is puur handgemaakt, niets kan concurreren met de perfecte kleur van jam en zelfgemaakte jam, zorgvuldig gemaakt met de fijnste vruchten en de fijnste suikers.

Kenmerken ·

Categorie:Desserts en zoetigheid (Gourmet)
Producent: Belberry

Beschrijving · Belberry

Marmelade van sinaasappels van Sevilla 225g

De Belberry van Sevilla sinaasappelmarmelade onderscheiden door de selectie van zorgvuldig gekozen fruit die afkomstig zijn uit Spanje. de oorsprong van het merk Belberry gaat terug tot 1956, waar in een kleine stad in België begonnen met een ambachtelijk jam voor de inwoners van de kleine regio te ontwikkelen. later en als gevolg van het succes, de zoon van de ambachtsman besloten om zijn jam nemen buiten de Belgische grenzen en nu. . . kunnen wij de beste gourmet winkels over de hele wereld te vinden.

de ontwikkeling ervan is puur handgemaakt, niets kan concurreren met de perfecte kleur van jam en zelfgemaakte jam, zorgvuldig gemaakt met de fijnste vruchten en de fijnste suikers.

Belberry

Belberry Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Marmelade van sinaasappels van Sevilla 225g

Gepubliceerd op 11.31

4/5

Mermelada de Naranjas de Sevilla 225Gr

De Belberry Sevilla sinaasappelmarmelade onderscheiden door de zorgvuldig gekozen selectie van fruit die afkomstig zijn uit Spanje. Het smaakt heerlijk, het is bitter en zelfs licht kruidig, waarschijnlijk vanwege de Andalusische oorsprong. Sevilla sinaasappels zijn perfect voor het maken van jam...
lees alles

Meer meningen over Marmelade van sinaasappels van Sevilla 225g

Gepubliceerd op 04.39

4/5

Mermelada de Naranjas de Sevilla 225G

De Belberry jam Sevilla sinaasappels worden onderscheiden door de selectie van fruit zorgvuldig gekozen uit Spain.The oorsprong van Belberry merk het dateert uit 1956, waarbij in een kleine stad in...
lees alles
Gerelateerde meer opinies over Marmelade van sinaasappels van Sevilla 225g »

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  2
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Top aanbiedingen Desserts en zoetigheid