Trends:

Drink met mate

Drinks&Co is de grootste online winkel voor wijn en sterke dranken van Europa. Wij zijn dol op wijn en sterke dranken, maar raden je aan altijd met mate te drinken. Voor de beste dranken neem je alle tijd.

Met wie drink ik mijn wijn?
Met familie. Met vrienden. Met goed eten. Met kerstdiners. Met paellas. Met bruiloften. Met de after work borrel na een lange dag op je werk. Met vrijdag. Met een weekend in de bergen voor de openhaard. Met een zomers weekend met een eindeloze avond. Met vervelende zwagers. Met klasgenoten die je al tijden niet gezien hebt. Met je ex. Met je grote liefde. Met je vriend. Met de toost op nieuwe vrienden. Met een kreeft. Met een promotie. Met gewonnen voetbalfinales. Met verloren voetbalfinales. Met de zomer van 97. Met Masterchef. Met een hamburger. Met jou. En natuurlijk, met mate.

Met wie drink ik geen wijn?
Met eenzaamheid. Met drugs. Met medicijnen. Met ´morgen stop ik´. Met kinderen. Met depressie. Met nachtmerries. Met de auto. Met ´nog één laatste glas´. Met explosieve mixen. Met een slecht humeur. Met griep. Met een slechte dag. Met stress. Met verkeersongelukken. Met agressie. Met discussies. Met vermoeidheid. Met haast. Met een lege maag. En ook niet met overdaad.

Houd je hoofd erbij

Er zijn veel zaken die om een goed glas wijn vragen, en andere niet zo. Kies voor de eerste en vermijd de tweede. Beheersing is altijd je beste vriend om optimaal te genieten van je glas wijn of andere alcoholische drank. Drink met positiviteit en nooit meer dan organizaties als Wine in Moderation of de WHO aanraden: het mooie van drinken is drinken met je hoofd erbij.