Trends:

Dogliani

Pecchenino Dolcetto Dogliani Siri d'Jermu

75cl

Pecchenino Dolcetto Dogliani Siri d'Jermu 2017

19,74€ 16,79€
16,79€ 19,74€

Dit product is niet beschikbaar.
Je kunt kopen Pecchenino Dolcetto Dogliani Siri d'Jermu 2017

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Andere Wijnjaren: Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Dogliani (Piemonte, Italië)
Wijnkelder: Pecchenino
Volume: 75cl
Druiven: Dolcetto
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14%
Pecchenino vervaardigt deze Pecchenino Dolcetto Dogliani Siri d'Jermu , een wijn rode met herkomstaanduiding Dogliani die dolcetto druiven bevat en waarvan de alcoholgraad 14º is. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van Pecchenino Dolcetto Dogliani Siri d'Jermu

Pecchenino Dolcetto Dogliani Siri d'Jermu (Dolcetto)

Producent: Pecchenino

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Dogliani

druiven: Dolcetto

Meer zien

Reviews van Pecchenino Dolcetto Dogliani Siri d'Jermu

4

1 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Pecchenino Dolcetto Dogliani Siri d'Jermu:Waarderen Pecchenino Dolcetto Dogliani Siri d'Jermu:

4 /5

Dolcetto Dogliani Siri van Jermu Pecchenino

De Pecchenino wijn landgoed gaat terug tot het einde van de jaren 1700 en is altijd al een familie gerunde zaak, samen met het bedrijf doorgegeven van vader op zoon al generaties lang.
Records uit het begin van 1900 tonen aan dat de boerderij, eigendom van en wordt gerund door Attilio, de grootvader van de huidige generatie, die oorspronkelijk bestond slechts iets meer dan 8 hectare. Sinds het begin van de jaren 1970, toen het ging in de bekwame handen van Zijn zoon Marino en vervolgens in 1987 naar kleinzonen Orlando en Attilio, nieuw land en wijngaarden sono stati verworven en nu nummer 32 hectare, waarvan 26 zijn gevestigd in de stad van Dogliani en 3 in Monforte d'Alba.
Het gebied van Dogliani is bijzonder geschikt voor de teelt van de druif Dolcetto, waarvan de aanwezigheid hier is gedocumenteerd in een manuscript uit 1432, ontdekte in de gemeentelijke archieven.
WIJNGAARDEN
Grass is geplant en liet groeien tussen de rijen in de wijngaarden aan de aarde blijft zacht en sponsachtig en voorkomen erosie. Het wordt gemaaid of gewied periodiek tijdens de zomer omdat er geen herbiciden, chemische onkruidbestrijdingsmiddelen, of insecticiden worden gebruikt op het land. Organische meststoffen worden toegepast als ondergronds, in een lichtere dosis op de bovengrond uitvoeren wanneer nodig, meestal twee of drie jaar.
Ook wijnstokken behandeld met kopersulfaat ter bescherming tegen valse meeldauw en minerale zwavel tegen meeldauw.
De Guyot training wijnstok systeem wordt gebruikt en de rest van al het werk in de wijngaarden wordt handmatig gedaan.
Met de hand geplukte druiven worden vervoerd in kleine kratten naar de kelder, waar de-als gevolg en minerale zwavel tegen echte meeldauw.
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis