Kenmerken · Carm Maria Lourdes Branco
Soort Wijn: | witte Wijn |
---|---|
Oogstjaar: | 2016 Andere wijnjaren |
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB): | Douro (Porto en Douro,Portugal) |
Wijnkelder: | CARM |
Volume: | 75cl |
Druiven: | Rabigato, Viosinho |
---|---|
Allergenen: | Bevat Sulfieten |
Alcoholpercentage: | 12% |
Beschrijving · CARM
Carm Maria Lourdes Branco 2016 (Rabigato en Viosinho)
Proefnotitie Carm Branco Maria Lourdes 2016:
- Uitzicht: Clear, een vale kleur.
- Neus: zeer vers en complexe wijn met tonen van citrus en grapefruit in harmonie met licht bloemige nuances en sterke minerale.
- Boca: een gevolg van langdurig "battonage" en een koud uiteinde en mineraalzuur buitengewone volume.
APPELLATIE: Douro.
BODEGA: CARM
GRAPES: Codega doen Larinho, Rabigato, Viosinho.
Bijpassende wijn: allerlei soorten vis, schaal- en schelpdieren, wit vlees en groenten.
SERVEERTEMPERATUUR: 10-12 °C
ALCOHOL: 12,5%
Zoek je iets anders?
Bekijk de beste Wijnen van Douro volgens meningen over wijn op Uvinum
Bekijk alle oogstjaren van wijn Carm Maria Lourdes Branco
CARM
CARM Wijn kopen:
-
Vinha da Urze Branco 2017
Douro (Witte Wijn)
-
Vinha Urze Branco 2016
Douro (Witte Wijn)
-
Beyra Reserva 2016
Beiras (Rode Wijn)
Meningen
opinie wordt benadrukt over Carm Maria Lourdes Branco 2016
Gepubliceerd 17/10/18 op 11.10
4/
Carm Maria Lourdes Branco 2016
Meer meningen over Carm Maria Lourdes Branco 2016
Gepubliceerd 17/06/18 op 04.24
4 /
Gepubliceerd 12/12/17 op 18.20
4 /
Samenvatting van beoordelingen
Beoordelingen van andere oogstjaren
Meningen over Carm Maria Lourdes Branco 2011

4/5
- Neus: fris, citrus, grapefruit, hints van bloemige noten
- Mond: uitzonderlijk volume, uniek, mineralen
APPELLATIE: Douro
WIJNGAARD: CARM
DRUIVEN: Codega maken Larinho, Rabigato, Viosinho
WIJNSUGGESTIE: vis, zeevruchten, gevogelte, groente
SERVEERTEMPERATUUR: 10 ° - 12 °C
ALCOHOL: 12,5%

4/5
Zeer vers en complexe wijn met citrus fruitand grapefruit notities in harmonie met lichte florale nuances en sterke minerale merkt kenmerk van de "terroirs". Deze wijn toont een uitzonderlijk volume als gevolg van een lange "battonage 'periode en een unieke frisse en minerale afwerking.
- Wijnmaker: António Ribeiro
- Vinificatie: Met de nieuwste technologie en de volledige controle van de temperatuur, geëlimineerd clusters die niet in perfecte staat waren, ontsteeld, verpletterd zacht en thermische schok, gevolgd door een periode van maceratie pre-vergisting koud molen voor ongeveer 12 tot 24 uur, na de massa werd overgebracht naar gistingsvaten breed en laag, die gefermenteerd gedurende 10 dagen bij temperaturen tussen 24 en 26 ° C. De malolactische fermentatie plaatsvond natuurlijke en werd eind december gesloten. Een deel van de wijn gisting in hout.
- Druivenrassen: Codega doen Larinho, Rabigato, Viosinho.
- Food Pairing: Is een ideale aanvulling voor alle soorten vis, schelpdieren, wit vlees en groenten.
- Store en Serve Adviezen: Serveer licht gekoeld tussen 10 en 12 ° C.
Meningen over Carm Maria Lourdes Branco 2009

4/5
Het is een zeer licht geel, bijna transparant. Het ruikt een beetje naar witte bloemen en een beetje citroen. Een witte met lichte geur.
Meningen over Carm Maria Lourdes Branco 2015

4/5
Verbazingwekkende concentratie samen met frisheid, vol met gerichte rode vruchten gebonden met een zeer goed geïntegreerd diepe eiken hints, leiden tot een harmonieus pakket dat houdt echo en het veranderen, zijn mooi glad maar stevig in de mond.