Trends:

Douro

Casal da Adega Winemaker Selection 2013

75cl

9,55€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2013 Andere wijnjaren
N/A
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Douro (Porto en Douro, Portugal)
Wijnkelder: Casal da Adega
Volume: 75cl
Druiven: Bastardo
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Casal da Adega Winemaker Selection 2013 , vervaardigd door Casal da Adega, is een wijn rode uit het gekwalificeerd wijngebied Douro die bastardo druiven uit 2013 bevat en met 13º alcoholgraad. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 3,7 punten uit 5 verdient.

Bereiding van Casal da Adega Winemaker Selection 2013

Casal da Adega Winemaker Selection 2013 (Bastardo)

PROEFNOTITIES:

 • View: Het heeft een dieprode kleur, met enkele robijn hoogtepunten.
 • Neus: Bloemen aroma's met een aantal zeer warme en aangename zoete accenten. Het fonds is vooral leuk voor fruit accenten.
 • Boca: gaat gemakkelijk en in evenwicht wordt gebracht op vele manieren, zoals zuurgraad en smaak mengsel. de smaak uitstrekt in een lange afwerking.

APPELLATIE: Douro.

WIJNGAARD: Casal da Adega.

GRAPES: Trousseau.

AGING: In het Frans eiken vaten.

VOORBEREIDING: druiven worden geoogst met de hand worden genomen om sorteertafels, dozen, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Toen de steel en geweekt bij lage temperaturen, zodat het werk wordt vergemakkelijkt. Het neemt gefermenteerd in roestvrij stalen tanks en daarna rijpt in eiken vaten. Wordt verduidelijkt en de vloeistof gebotteld.

WIJNSUGGESTIE: Rood vlees, sterke kazen, rijst, pasta, worstjes.

TEMPERATUUR: 18-20 ° C

ALCOHOL: 13%

Meer zien

Reviews van Casal da Adega Winemaker Selection 2013

3.7

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Casal da Adega Winemaker Selection 2013:Waarderen Casal da Adega Winemaker Selection 2013:

4 /5

PROEFNOTITIES:View: Het heeft een dieprode kleur, met enkele robijn hoogtepunten.Neus: Bloemen aroma's met een aantal zeer warme en aangename zoete accenten. Het fonds is vooral leuk voor fruit accenten.Boca: gaat gemakkelijk en in evenwicht wordt gebracht op vele manieren, zoals zuurgraad en smaak mengsel. de smaak uitstrekt in een lange afwerking.APPELLATIE: Douro.WIJNGAARD: Casal da Adega.GRAPES: Trousseau.AGING: In het Frans eiken vaten.VOORBEREIDING: druiven worden geoogst met de hand worden genomen om sorteertafels, dozen, met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Toen de steel en geweekt bij lage temperaturen, zodat het werk wordt vergemakkelijkt. Het neemt gefermenteerd in roestvrij stalen tanks en daarna rijpt in eiken vaten. Wordt verduidelijkt en de vloeistof gebotteld.WIJNSUGGESTIE: Rood vlees, sterke kazen, rijst, pasta, worstjes.TEMPERATUUR: 18-20 ° CALCOHOL: 13%
Meer zien
,

3 /5

Meer zien
,

Casal da Adega Winemaker Selection 2013 was ideaal

Andere producten van hetzelfde wijnhuis