Trends:

Douro

Monte do Zambujeiro Branco 2019

75cl

Monte do Zambujeiro Branco 2019

9,69€
9,69€
Winkel: Enovinho NL (Portugal) Estimated delivery: 7 - 10 dagen
Verzendkosten: 19,50€

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2019 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Douro (Porto en Douro, Portugal)
Wijnkelder: Quinta do Zambujeiro
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Quinta do Zambujeiro vervaardigt Monte do Zambujeiro Branco 2019 (9,69€), een wijn witte met de herkomstaanduiding Douro met geoogste druiven van 2019 en die een alcoholgraad van 13º heeft.

Beschrijving van Monte do Zambujeiro Branco 2019

Monte do Zambujeiro Branco 2019

Producent: Quinta do Zambujeiro

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Douro

Meer zien

Het wijnhuis

Quinta do Zambujeiro

Quinta do Zambujeiro

Op Quinta do Zambujeiro gebruiken we een mix van conventionele en biologische landbouwpraktijken. We gebruiken geen herbiciden en beschermen onze bodems met natuurlijke overschotten tijdens het natte winterseizoen. Het doel is om de prachtige natuur en het terroir van het landgoed te behouden en te beschermen. De basis van onze wijnen is de wijngaard. Onze geschoolde werknemers behandelen elke wijnstok met grote zorg. Zonder het harde werk in soms barre weersomstandigheden, konden we deze geweldige wijnen niet produceren. We zijn ervan overtuigd dat alleen wijngaarden met lage opbrengsten wijnen met een hoge concentratie aan smaak en smaak kunnen produceren, wat een lange levensduur in de fles betekent. We verminderen al onze wijngaarden in opbrengst. De gemiddelde oogst is 23 hl per hectare.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Monte do Zambujeiro Branco 2019

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Reviews van andere oogstjaren van Monte do Zambujeiro Branco 201920162015

4/5

Harvest en handmatige selectie van druiven. gefermenteerd onder zorgvuldig gecontroleerde temperatuur in roestvrij stalen tanks. met stadium 5 maanden op de fijne droesem. De juiste keuze voor de warme zomerdagen. Puur en aangenaam boeket van tropische vruchten. citrus en noten van witte bloemen. gevolgd door een levendige frisheid. Een consistente en goed geïntegreerd zuurgraad balances 13. 5% alcohol. en samen met een aangename en aanhoudende fruit stelt ons in staat om te genieten van een groot genoegen.
Meer zien

4/5

De wijn vertoont een intens boeket van bloemen en grapefruit. Het is fris en zacht van structuur en langdurig in de afdronk.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis