Kenmerken
Soort Wijn: | mousserende Wijn |
---|---|
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB): | Eltville (Rheingau, Duitsland) |
Wijnkelder: | Rotkäppchen |
Inhoud: | 20cl |
Allergenen: | Bevat Sulfieten |
Alcoholpercentage: | 11% |
Beschrijving van Rotkäppchen Sekt Tradition 200ml
Rotkäppchen Sekt Tradition 200ml
PROEFNOTITIES:View: Het is een mousserende wijn die is bleek, schoon en diep geel met heldere reflecties, maakt indruk met fijne parelmoer mousseux.
- Neus: De neus wordt waargenomen evenwichtige wijn met een fijn bouquet, vol en fruitig.
- Mond: Het heeft een volle smaak ervaring, met fruitige noten halfzoete, bruisend en vriendelijk.
APPELLATIE: Eltville (Rheingau, Duitsland).
WIJNGAARD: Rotkäppchen.
GRAPES: Grauburgunder, Welschriesling.
RIJPING: Deze werkwijze wordt uitgevoerd volgens de werkwijze van fermentatie in de fles, een rijpingstijd van meer dan negen maanden.
VOORVOORBEREIDING: bereid uit wijn gekozen gebieden Europese teelt basis. Wijnmakers zijn verantwoordelijk voor de aangepaste samenstelling basiswijnen en controle vergisting en verouderingsprocessen die zich in grote tanks druk. De fermentatie begint in de gewelven van de rock onder de kelder, waar de wijn rijpt op de wijnmoer ten minste negen maanden tot een mousserende wijn te worden. Na de tweede gisting, mousserende wijn wordt gebotteld en moer (gistresten) zeer voorzichtig verwijderd. Het gebruik van natuurlijke kurk behoudt de vitaliteit van fijn mousserende wijn. Volgens de traditionele methode, elke fles wordt 90 ° dagelijks op nr planken screening totdat de moer in de hals van de fles zijn geregeld, klaar voor disgorgement.
WIJNSUGGESTIE: Best diende als een welkome drankje of een snack. Het is een ideale manier om de culinaire hoogstandjes die komen voor een maaltijd te presenteren, en werkt ook goed samen met het hoofdgerecht of dessert.
TEMPERATUUR: 5-7 ° C
ALCOHOL: 11%