Trends:

Franciacorta

Barone Pizzini Franciacorta Naturae 2015

75cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
2014 en 2012
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Franciacorta (Lombardy, Italië)
Wijnkelder: Barone Pizzini
Volume: 75cl
Druiven: Chardonnay (70%), Pinot Nero (30%)
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12%
Barone Pizzini is de fabrikant van deze Barone Pizzini Franciacorta Naturae 2015 (26,90€), een wijn mousserende met herkomstaanduiding Franciacorta met geselecteerde pinot nero en chardonnay druiven uit 2015 en met 12º alcoholgehalte. Een wijn mousserende beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van Barone Pizzini Franciacorta Naturae 2015

Barone Pizzini Franciacorta Naturae 2015 (Chardonnay en Pinot Nero)

Producent: Barone Pizzini

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Franciacorta

druiven: Chardonnay en Pinot Nero

Meer zien

Reviews van Barone Pizzini Franciacorta Naturae 2015

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Barone Pizzini Franciacorta Naturae 2015:Waarderen Barone Pizzini Franciacorta Naturae 2015:

4 /5

Barone Pizzini Franciacorta Naturae is een wijn verkregen uit 70% Chardonnay en 30% Pinot noir, is een Franciacorta met een sterke persoonlijkheid met een zeer belangrijke zuurstructuur. De druiven die dit Franciacorta maken afkomstig van wijngaarden die zich op grotere hoogte aan het behoud van de zuurgraad mogelijk te maken tijdens het rijpen en sprankelende bases met perfecte eigenschappen te verkrijgen voor de productie van Millesimati wijnen die tijd kunnen trotseren. Pinot Noir en Chardonnay worden geoogst rond het midden van augustus en meegenomen naar de kelder voor een zachte persen, de most gisten in roestvrij stalen tanks en eiken vaten, waar zij zes maanden vóór mengen blijven. Het mengen fase of cuve & egrave plaatsvindt net voor het bottelen, de wijn wordt gebotteld met toegevoegde suiker en gist dat de tweede gisting in de fles zal leiden en laat vervolgens de verschijning van de typische bellen van Franciacorta wijnen. Barone Pizzini Franciacorta Naturae blijft in de fles te rusten voor 30-40 maanden voor degorgering en het betreden van de markt.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Barone Pizzini Franciacorta Naturae 20152014

4/5

Barone Pizzini Franciacorta Naturae is een wijn verkregen uit 70% Chardonnay en 30% Pinot noir, is een Franciacorta met een sterke persoonlijkheid met een zeer belangrijke zuurstructuur. De druiven die dit Franciacorta maken afkomstig van wijngaarden die zich op grotere hoogte aan het behoud van de zuurgraad mogelijk te maken tijdens het rijpen en sprankelende bases met perfecte eigenschappen te verkrijgen voor de productie van Millesimati wijnen die tijd kunnen trotseren. Pinot Noir en Chardonnay worden geoogst rond het midden van augustus en meegenomen naar de kelder voor een zachte persing, de most gisten in roestvrij stalen tanks en eiken vaten, waar zij blijven gedurende zes maanden vóór de blending. Het mengen fase of cuve & egrave gebeurt net voor het bottelen wordt de wijn gebotteld met toegevoegde suiker en gist dat de tweede gisting in de fles zal leiden en laat vervolgens de verschijning van de typische bellen van Franciacorta wijnen. Barone Pizzini Franciacorta Naturae blijft in de fles te rusten voor 30-40 maanden voor degorgering en het betreden van de markt.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis