Trends:

Franken

Schmitt's Kinder Randersackerer Ewig Leben... 2017

75cl

14,25€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2017
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Franken (Duitsland)
Wijnkelder: Wittmann
Volume: 75cl
Druiven: Müller-Thurgau
Allergenen: Bevat Sulfieten
Wittmann heeft deze Schmitt's Kinder Randersackerer Ewig Leben... 2017 bereidt, een wijn witte uit Franken met een selectie van müller-thurgau druiven uit het wijnjaar 2017. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Bereiding van Schmitt's Kinder Randersackerer Ewig Leben... 2017

Schmitt's Kinder Randersackerer Ewig Leben... 2017 (Müller-Thurgau)

Producent: Wittmann

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Franken

druiven: Müller-Thurgau

Meer zien

Reviews van Schmitt's Kinder Randersackerer Ewig Leben... 2017

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Schmitt's Kinder Randersackerer Ewig Leben... 2017:Waarderen Schmitt's Kinder Randersackerer Ewig Leben... 2017:

4 /5

Weingut Schmitt's Kinder is lid van de VDP (Verband Deutscher Prädikatsweingüter). Schmitt's Kinder ontving van de Vrije Staat Beieren een eervolle prijsvermelding, de hoogste eer die je als landgoed namens Beieren kan krijgen. Op de International Wine and Spirits Competition ontving Schmitt's Kinder in zowel 2008 als in 2009 de prestigieuze titel German Wine Producer of the Year.  De Müller-Thurgau kent in Franken een geheel eigen gezicht en transformeert hier van een lichte, vrij eenvoudige wijn tot een karaktervol glas met een vrij stevige smaakstructuur. Deze wijn is droog, licht in alcohol, maar intens van smaak. Een interessant samenspel van sappig fruit met een hartige mineraal-toon. Dit is een zalig uitstekend aperitief. Niet te zwaar en niet veel alcohol maar lekker fris en elegant. Het is een uitstekende begeleider bij Varkensvlees, gevogelte, paté- en diverse niet al te pittige, liefst vettige worstsoorten.
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis