Fever Tree Ginger Ale

Fever Tree (Frisdranken en Mixers)

2,25€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Fever Tree Ginger Ale te kopen op dit moment.

PROEFNOTITIES: Kleur: Fever Tree Ginger Ale heeft een licht gouden kleur. Neus: Aroma's van verse gember met een vleugje citroen. Mond: Fever Tree Ginger Ale wordt gemaakt met een mix van drie verschillende gember: gember Cochin, met een sterke, aardse smaak valt op door zijn smaak en aroma van... lees alles »

Kenmerken · Fever Tree Ginger Ale

Categorie:Frisdranken en Mixers (Gourmet)
Producent: Fever Tree
Volume: 20cl
Land: Engeland

U bent wellicht ook geïnteresseerd in...

Beschrijving · Fever Tree

Fever Tree Ginger Ale

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Fever Tree Ginger Ale heeft een licht gouden kleur.
 • Neus: Aroma's van verse gember met een vleugje citroen.
 • Mond: Fever Tree Ginger Ale wordt gemaakt met een mix van drie verschillende gember: gember Cochin, met een sterke, aardse smaak valt op door zijn smaak en aroma van chocolade, de Nigeriaanse gember met intense aroma's en gember. Ivoorkust, die een grote frisheid en uaroma kalk biedt. Ingrediënten: Bronwater, rietsuiker, citroenzuur, natuurlijke gingers, natuurlijke aroma's, caramel natural.Mond: mengsel van drie gingers en een complexe smaak procendente cítricos.Esta raakt de tonic bereid is de aromatische noten en smaken te vieren whisky, bourbon, rum en tequila. Gemaakt om de aromatische noten van de grote whisky, bourbon, rum en tequila te vieren.

PRODUCENT: Fever Tree Ltd

Fever Tree

Meningen

opinie wordt benadrukt over Fever Tree Ginger Ale

Gepubliceerd op 10.59

4/5

Fever Tree Ginger Ale

Fever Tree Ginger Ale is gemaakt van een mengsel van drie verschillende gember gember Cochin, met een sterke, aardse smaak valt op de smaak en aroma van chocolade. ; Nigeriaanse gember, met intense aroma's en gember Ivoorkust, dat is geweldig versheid en het aroma van limoen brengt. Ingrediënten: Spring water, rietsuiker, citroenzuur, natuurlijke gember, natuurlijke aroma's, natuurlijke karamel.

Meer meningen over Fever Tree Ginger Ale

Gepubliceerd op 18.00

4 /5

originele drank

Gepubliceerd op 04.57

4 /5

Gemaakt door het mengen van drie natuurlijke en unieke gember oliën, die zijn afkomstig uit de hele wereld, met zachte bronwater. Zo heerlijk dat whisky schrijvers zeggen 'eindelijk' is hier een ginger ale ze kunnen aanbevelen aan partner geweldige producten.

Gepubliceerd op 11.07

4 /5

Het is een tonic licht gouden kleur. Brengt een verse gember aroma met een vleugje citroen. De smaak is een mix van drie gingers die vorm en biedt toekomende complexe smaak van citrus accenten.

LAND: ENGELAND

Samenvatting van beoordelingen

(7 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  7
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 7 comments »

Top aanbiedingen Frisdranken en Mixers