Damijan Podversic Malvasia 2015

Damijan Podversic (Friuli-Venezia Giulia)

32,00€ + 17,43€ Verzending (5 - 8 dagen)

192,00€ + 17,43€ Verzending (5 - 8 dagen)

256,00€ + 24,25€ Verzending (5 - 8 dagen)

32,00/stuk

Verzending: Xtrawine NL (Italië)

Je ontvangt 0.43 punten voor elk product dat je koopt

Bekijk alle producten in Xtrawine NL

Slechts 8 stuks!

Damijan Podversic presenteert ons deze Damijan Podversic Malvasia 2015 (32,00€), een wijn witte uit het gekwalificeerd wijngebied Friuli-Venezia Giulia met malvasía druiven van het wijnjaar 2015 en met een alcoholgraad van 15º. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Kenmerken · Damijan Podversic Malvasia

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Friuli-Venezia Giulia (Friuli,Italië)
Wijnkelder: Damijan Podversic
Volume: 75cl
Druiven: Malvasía (100%)
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 15%

Beschrijving · Damijan Podversic

Damijan Podversic Malvasia 2015 (Malvasía)

Producent: Damijan Podversic

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Friuli-Venezia Giulia

druiven: Malvasía

Damijan Podversic

Damijan Podversic Wijn kopen:

Meer meningen over Damijan Podversic Malvasia 2015

Gepubliceerd op 03.34

4 /5

Prachtig

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Damijan Podversic Malvasia 2011

Basilius Jordaens
Basilius Jordaens

4/5

Damijan Podversic Malvasia 70cl 2011
Ik gebruikte 2 flessen van Damijan Podversic Malvasia 70cl 2011 met een bejaard echtpaar.
De Damijan Podversic Malvasia 70cl is lichtgeel met heldere reflecties. In de neus, ruiken we witte vruchten. Slechte smaak naar lucifer.
Om te gebruiken met goede Noordelijke spiezen.
Cento Vigne Italia
Cento Vigne Italia

4/5

Op de berg Golgotha ​​waren er de oude wijngaarden en zelfs verlaten. L & igrave; Damijan Podversic begon de aankoop van kleine stukjes land. Vandaag op deze grond is er 'pi & ugrave kern; belangrijk gezelschap van ongeveer zes hectare, beplant met gele Ribolla, Malvasia, Friuli (Tocai), merlot en cabernet sauvignon. In San Floriano een halve hectare, dat deel uitmaakt van het bedrijf van zijn grootvader was, gebruikt als een chardonnay. Een Gradiscutta er twee hectare af? tto met chardonnay, malvasia en Friulisch. Een verdere Piedimonte en een halve hectare in af? tto 20 jaar friulano, chardonnay en malvasia. Damijan Podversic en 'favoriete student Josko Gravner. Voor zijn biodynamische Malvasia koos de wijn in kleine vaten en zonder toevoeging van gist. Een wijn uniek in zijn soort.
VIEW: Geel doratoNASO: presenteert fruitige noten en een elegante hint mineraleBOCCA: de smaak is aromatisch en zacht, met een goede acidita'TIPOLOGIA: Venezia Giulia IGTPRODUTTORE: Damijan PodversicUVE: Istrian Malvasia 100% RAFFINAGE: in flessen voor 6 maanden oud. Het sediment in de fles zijn eigen wijn te behouden en te beschermen. OOGST: Hand in kratten met de selectie in de wijngaard aan het begin van oktober Production Notes: De aard van de landbouw en de 'unilaterale en palm speronataVINIFICAZIONE Guyot: gisting vindt plaats in aanwezigheid van de huiden in conische eiken zonder temperatuurregeling en geen geselecteerde gisten, enzymen en beboeten. ETEN: de risotto met zeevruchten, vis gestoomd of gestoofd. Serveren: 12 & deg; diploma's: 14

Meningen over Damijan Podversic Malvasia 2012

Passione Vino
Passione Vino

4/5

Druiven: 100% Malvasia
Alcohol: 14, 0
Temperatuur: Bij een temperatuur van 15 ° C
Gebied: Eastern Hills van Friuli
Naam: Malvasia IGT
Inhoud: 0, 75 l

Meningen over Damijan Podversic Malvasia 2010

Cento Vigne Italia
Cento Vigne Italia

4/5

Calvarieberg er waren ook oud en verlaten wijngaarden. Damijan Podversic er is de aanschaf van kleine stukjes land. Vandaag op deze grond is er 'de belangrijkste kern van het bedrijf van ongeveer zes hectare, beplant met gele Ribolla, malvasia, Friuli (Tocai), merlot en cabernet sauvignon. In San Floriano halve hectare, dat deel uitmaakt van het bedrijf grootvader, gebruikt als een chardonnay was. Een Gradiscutta er af in twee hectare? Tto met chardonnay, malvasia en Friuli. Een verdere Piedimonte en een halve hectare in af? Tto 20 jaar met Friulisch, chardonnay en malvasia. Damijan Podversic en 'favoriete student Josko Gravner. Voor zijn Malvasia biodynamische koos VINIFICATIE in kleine verpakkingen en zonder toevoeging van gist. Een wijn uniek.
VIEW: goudgeel NEUS: presenteert fruitig en elegant minerale hints MOND: de smaak is zacht en aromatisch met een goede zuurgraad 'TYPE: Venezia Giulia IGT PRODUCER: Damijan Podversic druiven: Istrische Malvasia 100% REFINING: in de fles leeftijd 6 maanden. Het sediment in de fles zijn wijn te behouden en te beschermen. Oogst: met de hand in kratten met de selectie in de wijngaard aan het begin van oktober PRODUCTIE OPMERKINGEN: de bomen worden gekweekt en 'eenzijdige Guyot en palm geramd VINIFICATIE: de gisting vindt plaats in aanwezigheid van de vellen in kleine eikenhouten conische zonder temperatuurregeling en zonder geselecteerde gisten, enzymen en verduidelijking. ETEN: risotto met zeevruchten, vis gestoomd of gestoofd. Serveren: 12 ° GRADEN: 14

Top aanbiedingen Friuli-Venezia Giulia