Trends:

Friuli

Lis Neris Picol Sauvignon Blanc 2015

75cl

43,00€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2015
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Friuli (Italië)
Wijnkelder: Lis Neris
Volume: 75cl
Druiven: Sauvignon Blanc
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13.5%
Lis Neris heeft deze Lis Neris Picol Sauvignon Blanc 2015 gecreëerd, een wijn witte met herkomstaanduiding Friuli met sauvignon blanc druiven uit 2015 en waarvan de alcoholgraad 13.5º is. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Lis Neris Picol Sauvignon Blanc 2015

Lis Neris Picol Sauvignon Blanc 2015 (Sauvignon Blanc)

Producent: Lis Neris

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Friuli

druiven: Sauvignon Blanc

Meer zien

Het wijnhuis

Lis Neris

Lis Neris

De realiteit is een van de meest fascinerende en dynamische niet alleen van de Isonzo, Lis Neris heeft zich in de loop van de tijd kunnen vestigen dankzij een talent dat waarschijnlijk uniek is in het feit dat het niet alleen zijn territorium en zijn historische variëteiten kan lezen, maar ook verschillende stijlen en wijnstokken, waarbij elke keer wordt gecentreerd het schot. De verdienste is alles van Alvaro Pecorari, eigenaar en ziel van deze belangrijke wijnmakerij. We zijn in Gorizia, een van de meest fascinerende en controversiële grenssteden van Europa. Een plek die, dankzij een unieke culturele smeltkroes, in staat is om producten met een geweldig karakter uit te drukken. Als het waar is dat de wortels van Lis Neris zinken in de voorgaande vier generaties, is het ook waar dat het jaar van het keerpunt in 1981 was, toen een nieuwe productie-mentaliteit vorm begon te krijgen, gericht op het bereiken van een hogere kwaliteit, echte leitmotiv van elke wijn door Alvaro Pecorari.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Lis Neris Picol Sauvignon Blanc 2015

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Lis Neris Picol Sauvignon Blanc 2015:Waarderen Lis Neris Picol Sauvignon Blanc 2015:

4 /5

Op de neus het drukt een olfactorische profiel van grote typicaliteit bestaat uit tomaat blad, selderij, ceder en munt notities. Een mineraal, krijt toon opent naar een droge, fijne smaak, gekenmerkt door een bepaalde zuurgraad en een beslissende rijkdom. Evenwichtig, vol en bevredigend, het sluit met een finish van uitstekende doorzettingsvermogen.
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis