Trends:

Frankrijk

Bénédictine

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Fruitlikeur (Likeuren en crèmes,Gedistilleerd)
Producent: Benedictine D.O.M.
Volume: 70cl Andere volumes
1L
Alcoholpercentage: 40%
Land: Frankrijk
Bénédictine (17,79€), een fruitlikeur van distilleerderij Benedictine D.O.M. van oorsprong uit Frankrijk met 40º alcoholgraad. De klanten van Drinks&Co geven deze Bénédictine 4,2 punten uit 5.

Beschrijving van Bénédictine

Bénédictine

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Deze likeur is een oranje licht bruin.
 • Aroma: Deze drank heeft een totaal van 27 plantaardige, waardoor het een uniek aroma profiel van zijn soort. Notities van de jeneverbes, kruidnagel, citroen, honing en rode bessen doorschemeren.
 • Smaak: Spirits neiging om zoet te zijn en deze drank is geen uitzondering. Slechts 21 van de 27 plantaardige in deze drank zijn bekend bij het publiek. Sommige van deze die bijdragen aan de smaak bevatten engelwortel, foelie, citroenmelisse, tijm en kaneel. Deze drank smaakt heerlijk wanneer zuiver gedronken of gebruikt in cocktails.

PRODUCER: Volgens Benedictijner, werd het recept in 1519 geconsolideerd door Don Bernardo Vincelli, een Benedictijner monnik. Dit recept is waarschijnlijk doorgegeven aan de monniken voor eeuwen. Het recept was niet tot 1863, toen Alexander zette de beker op de markt verkocht aan het publiek.

LAND: Frankrijk

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het volledige recept voor deze drank is een goed bewaard geheim. Geruchten zeggen dat slechts drie mensen het recept op een bepaald moment te leren kennen. Om deze reden, zijn slechts 21 botanische bekend. Dit zijn engelwortel, aloë, valkruid, kruidnagel, koriander, kaneel, sparappel, citroenmelisse, citroen, sinaasappelschil, rode bessen, nootmuskaat, mirre, jeneverbes, hysop, saffraan, thee, tijm , foelie, honing en vanille. Nadat de botanische toegevoegd, wordt de drank gerijpt tot 17 maanden. Tot slot, gebotteld en verkocht.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

Reviews van Bénédictine

4.2

36 klantbeoordelingen
 • 5
  7
 • 4
  28
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Bénédictine:Waarderen Bénédictine:

5/5

goed
Meer zien,

Bénédictine

5 /5

uitstekend
Meer zien
,

Benedictine

4.5 /5

excellent
Meer zien
,

Benedictine

5 /5

fab zeer opwarming liefde van de kruiden smaken
Meer zien
,

Benedictine

Meer zien

Andere producten van dezelfde distilleerderij