Trends:

Nederland

Kwai Feh Lychee

70cl

Kwai Feh Lychee

14,89€
14,89€
Winkel: Luxurious Drinks Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 6 - 8 dagen
Verzendkosten: 6,25€
Vaste prijs tot 8 eenheden Gratis verzending vanaf 150,00€

Je hoort vast graag dat…

Kwai Feh is een likeur geproduceerd en gebotteld door De Kuyper, die gespecialiseerd is in de productie van likeuren. De Kuyper blijft na meer dan 300 jaar in het bezit van een familie en biedt momenteel 36 likeuren aan, samen met andere alcoholische dranken. Kwai Feh is een likeur met lycheesmaak dat erom bekend staat om twee gezichten te hebben: zacht, licht en koel aan de ene kant en zoet, krachtig en uniek aan de andere. Dit betekent dat u Kwai Feh kunt gebruiken om een exotisch tintje toe te voegen of om een cocktail op te fleuren die u in gedachten hebt.

De naam Kwai Feh is ontleend aan de naam van een van de keizers van de Tang-dynastie . Zijn meest charmante gezel hield van lychees en voorzag haar alleen van de beste exemplaren van de vrucht. Dat is de reden waarom deze lychee-achtige likeur Kwai Feh werd genoemd, ter ere van haar. Hun legendarische romantiek leeft voort in deze heerlijke lychee-likeur.

Deze lichtroze likeur wordt geleverd in een mooie fles in oriëntaalse stijl die zeker een aandachtstrekker zal zijn. Geniet van Kwai Feh in een martini-cocktail of vervang de likeur in een andere cocktail naar keuze. De lichte, heldere smaak voegt zeker een exotisch vleugje toe. Combineer het met vers fruit om de zintuigen echt op te fleuren en een vleugje romantiek toe te voegen aan elke gelegenheid.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Fruitlikeur (Likeuren en crèmes,Gedistilleerd)
Producent: De Kuyper Royal Distillers
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 20%
Land: Nederland

Beschrijving van Kwai Feh Lychee

Kwai Feh Lychee

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Kwai Feh Lychee heeft een delicate roze
 • Geur: de pure essentie van verse lychee fruit
 • Mond: Met zijn heerlijke zachte aroma's van lychee en verse bessen

ALCOHOL: 20%

LAND: Nederland

Meer zien

De producent

De Kuyper Royal Distillers

De Kuyper Royal Distillers

De Kuyper Royal Distillers is een innovatief internationaal bedrijf, actief in de productie en verkoop van alcoholische dranken. Het heeft een breed scala aan hoogwaardige producten.

Meer over de producent

Reviews van Kwai Feh Lychee

 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Andere producten van dezelfde distilleerderij