Kwai Feh Lychee

De Kuyper Royal Distillers (Fruitlikeur)

16,50€ + 7,95€ Verzending (9 dagen)

99,00€ + 7,95€ Verzending (9 dagen)

198,00€ + 9,95€ Verzending (9 dagen)

16,50/stuk

Verzending: Fruendus

Je ontvangt 0.22 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

You will like to know that...

Kwai Feh is een likeur geproduceerd en gebotteld door De Kuyper, die gespecialiseerd is in de productie van likeuren. De Kuyper blijft na meer dan 300 jaar in het bezit van een familie en biedt momenteel 36 likeuren aan, samen met andere alcoholische dranken. Kwai Feh is een likeur met lycheesmaak dat erom bekend staat om twee gezichten te hebben: zacht, licht en koel aan de ene kant en zoet, krachtig en uniek aan de andere. Dit betekent dat u Kwai Feh kunt gebruiken om een exotisch tintje toe te voegen of om een cocktail op te fleuren die u in gedachten hebt.

De naam Kwai Feh is ontleend aan de naam van een van de keizers van de Tang-dynastie . Zijn meest charmante gezel hield van lychees en voorzag haar alleen van de beste exemplaren van de vrucht. Dat is de reden waarom deze lychee-achtige likeur Kwai Feh werd genoemd, ter ere van haar. Hun legendarische romantiek leeft voort in deze heerlijke lychee-likeur.

Deze lichtroze likeur wordt geleverd in een mooie fles in oriëntaalse stijl die zeker een aandachtstrekker zal zijn. Geniet van Kwai Feh in een martini-cocktail of vervang de likeur in een andere cocktail naar keuze. De lichte, heldere smaak voegt zeker een exotisch vleugje toe. Combineer het met vers fruit om de zintuigen echt op te fleuren en een vleugje romantiek toe te voegen aan elke gelegenheid.

Kenmerken · Kwai Feh Lychee

Categorie:Fruitlikeur (Likeuren en crèmes,Gedistilleerd)
Producent: De Kuyper Royal Distillers
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 20%
Land: Nederland

Beschrijving · De Kuyper Royal Distillers

Kwai Feh Lychee

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Kwai Feh Lychee heeft een delicate roze
 • Geur: de pure essentie van verse lychee fruit
 • Mond: Met zijn heerlijke zachte aroma's van lychee en verse bessen

ALCOHOL: 20%

LAND: Nederland

De Kuyper Royal Distillers

De Kuyper Royal Distillers is een innovatief internationaal bedrijf, actief in de productie en verkoop van alcoholische dranken. Het heeft een breed scala aan hoogwaardige producten. Enkele interessante feiten: De Kuyper is een familiebedrijf. De Kuyper is de 9de oudste familiebedrijf in...

De Kuyper Royal Distillers Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Kwai Feh Lychee

Drinksupermarket

Gepubliceerd op 12.41

4/5

Kwai Feh Lychee

Kwai Feh vangt de pure zoete essentie van verse lychee fruit uit Zuid-China, in een licht fruitige likeur. Met zijn heerlijke zachte smaak van verse lychee en bessen, Kwai Feh wordt geleverd met een even charmante geschiedenis van de Tang-dynastie van China.

Meer meningen over Kwai Feh Lychee

Corblin David

Gepubliceerd op 10.36

5 /5

Met ijs, het is heerlijk
Anoniem

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

- Emporer Ming van de Tang-dynastie supllied zijn charmante echtgenote met een specialisme waarvoor hij verlangde en werd richfully beloond met haar mooie glimlach en dankbaar hart.
- Kwai Feh, de pure essentie van verse lychee fruit gevangen in een lichte, zoete, natuurlijk proeven likeur, kan worden geserveerd op kamertemperatuur of licht gekoeld en perfect voor alle gelegenheden, zowel als een cocktail en een drankje na het diner.
Lange Van Koperen

Gepubliceerd op 15.46

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Kwai Feh Lychee heeft een delicate rozeGeur: de pure essentie van verse lychee fruitMond: Met zijn heerlijke zachte aroma's van lychee en verse bessenALCOHOL: 20%LAND: Nederland

Samenvatting van beoordelingen

(7 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  6
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.3/5

Op basis van 7 comments »

Top aanbiedingen Fruitlikeur