• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18h
 • Winkelwagen

Louis Roque la Vieille Prune

Distillerie Louis Roque (Fruitlikeur)

Product niet beschikbaar in Nederland

49,00€ + 12,00€ Verzending (48u - 4 dagen)

49,00/stuk

Verzending: Vintage and Co (Frankrijk)

Je ontvangt 0.65 punten voor elk product dat je koopt

Fruitlikeur vervaardigd door Distillerie Louis Roque (49,00€), Louis Roque la Vieille Prune is een gedistilleerde drank van oorsprong uit Frankrijk die een alcoholgraad van 42º heeft. 4,3 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van Louis Roque la Vieille Prune bij Drinks&Co.

Kenmerken · Louis Roque la Vieille Prune

Categorie:Fruitlikeur (Likeuren en crèmes,Gedistilleerd)
Producent: Distillerie Louis Roque
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 42%
Land: Frankrijk

Beschrijving · Distillerie Louis Roque

Louis Roque la Vieille Prune

PROEFNOTITIES:

 • Vista: De Louis Roque la Vieille Prune is een donkere gouden oranje heldere reflecties.
 • Neus: De aroma's die vlotter zijn krachtig en rijk, pruim lijkt de hele plaats hebben, maar uiteindelijk bladeren geleidelijk uit te drukken discrete noten van verse kruiden en wit fruit.
 • Smaak: Na een acute aanval, de mond is warm en aangenaam. Aroma's van pruimen langzaam het in bezit nemen van haar mond voordat smaakpapillen sleutels detecteert appel, amandel en perzik. De afdronk is lang en aangenaam.

Leeftijd: 2 jaar.

PRODUCER: Louis Roque Distillery. Als de familie Roque begon als een rondtrekkende distilleerder, die nu 3 generaties die in het zuidwesten van Frankrijk gevestigd. Met zijn ervaring in de destillatie, al zijn ze bekend de productie van alcohol, alleen nodig om de controle veroudering en montage deed briljant. Vandaag de dag, de jongste van de familie aanbod drank, rijke en smakelijke prima.

LAND: Frankrijk.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het geheim van de pruimenbrandewijn is een distillatie van de verschillende soorten afzonderlijk met het oog op een nauwkeurige assemblage van te doen rijping in Franse eiken vaten voor op zijn minst 2 jaar.

ALCOHOL: 42%

Distillerie Louis Roque

Distillerie Louis Roque Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Louis Roque la Vieille Prune

Compravini

Gepubliceerd op 12.06

4/5

La Vieille Prune Louis Roque

Als een lichte amberkleur, Louis Roque Oude Pruim is zeer rond in de mond, zacht, met aroma's van pruimen en gebakken stenen.

Meer meningen over Louis Roque la Vieille Prune

Vincent Ouvré

Gepubliceerd op 06.06

5 /5

excellent
Vandyke Siemerink

Gepubliceerd op 11.43

4 /5

PROEFNOTITIES:Vista: De Louis Roque la Vieille Prune is een donkere gouden oranje heldere reflecties.Neus: De aroma's die vlotter zijn krachtig en rijk, pruim lijkt de hele plaats hebben, maar uiteindelijk bladeren geleidelijk uit te drukken discrete noten van verse kruiden en wit fruit.Smaak: Na een acute aanval, de mond is warm en aangenaam. Aroma's van pruimen langzaam het in bezit nemen van haar mond voordat smaakpapillen sleutels detecteert appel, amandel en perzik. De afdronk is lang en aangenaam.Leeftijd: 2 jaar.PRODUCER: Louis Roque Distillery. Als de familie Roque begon als een rondtrekkende distilleerder, die nu 3 generaties die in het zuidwesten van Frankrijk gevestigd. Met zijn ervaring in de destillatie, al zijn ze bekend de productie van alcohol, alleen nodig om de controle veroudering en montage deed briljant. Vandaag de dag, de jongste van de familie aanbod drank, rijke en smakelijke prima.LAND: Frankrijk.DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het geheim van de pruimenbrandewijn is een distillatie van de verschillende soorten afzonderlijk met het oog op een nauwkeurige assemblage van te doen rijping in Franse eiken vaten voor op zijn minst 2 jaar.ALCOHOL: 42%
Vanderveer Sherk

Gepubliceerd op 16.11

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Louis Roque la Vieille Prune toont een oranje kleurGeur: aroma's van gestoofde pruimen en steenvruchten.Smaak: De ronde, vlezige mond is zeer geurig. Een uitdrukking van zoetheid, maar met grote lichaam.PRODUCER: Distillerie Louis RoquesLAND: Frankrijk

Samenvatting van beoordelingen

(8 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  7
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.3/5

Op basis van 8 comments »

Top aanbiedingen Fruitlikeur