Trends:

Frankrijk

Louis Roque la Vieille Prune

70cl

Louis Roque la Vieille Prune

79,69€ 68,68€
68,68€ 79,69€
Winkel: Compravini NL (Italië) Estimated delivery: 5 dagen
Verzendkosten: 27,20€

-14%

Kenmerken

Categorie:Fruitlikeur (Likeuren en crèmes,Gedistilleerd)
Producent: Distillerie Louis Roque
Volume: 70cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 42%
Land: Frankrijk
Distillerie Louis Roque heeft deze Louis Roque la Vieille Prune (68,68€) vervaardigd, een fruitlikeur uit Frankrijk met 42º alcoholgehalte. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze Louis Roque la Vieille Prune met 4,3 punten uit 5.

Beschrijving van Louis Roque la Vieille Prune

Louis Roque la Vieille Prune

PROEFNOTITIES:

 • Vista: De Louis Roque la Vieille Prune is een donkere gouden oranje heldere reflecties.
 • Neus: De aroma's die vlotter zijn krachtig en rijk, pruim lijkt de hele plaats hebben, maar uiteindelijk bladeren geleidelijk uit te drukken discrete noten van verse kruiden en wit fruit.
 • Smaak: Na een acute aanval, de mond is warm en aangenaam. Aroma's van pruimen langzaam het in bezit nemen van haar mond voordat smaakpapillen sleutels detecteert appel, amandel en perzik. De afdronk is lang en aangenaam.

Leeftijd: 2 jaar.

PRODUCER: Louis Roque Distillery. Als de familie Roque begon als een rondtrekkende distilleerder, die nu 3 generaties die in het zuidwesten van Frankrijk gevestigd. Met zijn ervaring in de destillatie, al zijn ze bekend de productie van alcohol, alleen nodig om de controle veroudering en montage deed briljant. Vandaag de dag, de jongste van de familie aanbod drank, rijke en smakelijke prima.

LAND: Frankrijk.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het geheim van de pruimenbrandewijn is een distillatie van de verschillende soorten afzonderlijk met het oog op een nauwkeurige assemblage van te doen rijping in Franse eiken vaten voor op zijn minst 2 jaar.

ALCOHOL: 42%

Meer zien

Reviews van Louis Roque la Vieille Prune

4.3

8 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  7
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Louis Roque la Vieille Prune:Waarderen Louis Roque la Vieille Prune:

5/5

excellent
Meer zien,

Louis Roque la Vieille Prune

4 /5

PROEFNOTITIES:Vista: De Louis Roque la Vieille Prune is een donkere gouden oranje heldere reflecties.Neus: De aroma's die vlotter zijn krachtig en rijk, pruim lijkt de hele plaats hebben, maar uiteindelijk bladeren geleidelijk uit te drukken discrete noten van verse kruiden en wit fruit.Smaak: Na een acute aanval, de mond is warm en aangenaam. Aroma's van pruimen langzaam het in bezit nemen van haar mond voordat smaakpapillen sleutels detecteert appel, amandel en perzik. De afdronk is lang en aangenaam.Leeftijd: 2 jaar.PRODUCER: Louis Roque Distillery. Als de familie Roque begon als een rondtrekkende distilleerder, die nu 3 generaties die in het zuidwesten van Frankrijk gevestigd. Met zijn ervaring in de destillatie, al zijn ze bekend de productie van alcohol, alleen nodig om de controle veroudering en montage deed briljant. Vandaag de dag, de jongste van de familie aanbod drank, rijke en smakelijke prima.LAND: Frankrijk.DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het geheim van de pruimenbrandewijn is een distillatie van de verschillende soorten afzonderlijk met het oog op een nauwkeurige assemblage van te doen rijping in Franse eiken vaten voor op zijn minst 2 jaar.ALCOHOL: 42%
Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Louis Roque la Vieille Prune toont een oranje kleurGeur: aroma's van gestoofde pruimen en steenvruchten.Smaak: De ronde, vlezige mond is zeer geurig. Een uitdrukking van zoetheid, maar met grote lichaam.PRODUCER: Distillerie Louis RoquesLAND: Frankrijk
Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Kleur: Vieille Prune de Souillac Louis Roque heeft een amber
- Geur: een boeket van fruitige aroma's
- Smaak: een ronde mond, vlezig en zeer geurig

PRODUCER: Distillerie Louis Roques
LAND: Frankrijk

ALCOHOL: 42%
Meer zien
,

Vieille Prune de Souillac Louis Roque

Andere producten van dezelfde distilleerderij