Marie Brizard Cherry Brandy

Marie Brizard (Fruitlikeur)

Product niet beschikbaar in Nederland

8,94€ + 4,95€ Verzending (3 - 4 dagen)

8,94/stuk

Verzending: GrauOnline (Spanje)

Je ontvangt 0.12 punten voor elk product dat je koopt

You will like to know that...

Marie Brizard Cherry Brandy is een sterke drank, geproduceerd door de Marie Brizard-distilleerderijen in Bordeaux, Frankrijk, een regio die wereldwijd wordt erkend om zijn traditie van kwaliteitswijnen. Deze Franse brandewijn is een must in de kelders van degenen die de smaak van kersen en rood fruit weten te waarderen. In dit geval wordt de grondstof uitsluitend in Bourgondië geoogst. U zult betoverd worden door zijn intense smaak, essentieel voor de bereiding van kersencocktails. De selectie van kwaliteitskersen en het creëren van exclusieve recepten hebben geleid tot de productie van een uitgebalanceerd assortiment waarin een zorgvuldige selectie van de beste grondstoffen wordt gemaakt om zijn delicate smaak te extraheren. Wanneer u het probeert, kunt u bij de eerste slok de zorgvuldige destillatie zelf proeven.

Wist u dat het merk dateert uit 1755? Marie Brizard, gepassioneerd door fruitlikeuren, begon producten te ontwikkelen die rijk zijn aan smaak en aantrekkelijke kleuren. Anijslikeur was haar eerste succes en vervolgens diversifieerde ze naar een breed scala aan innovatieve recepten en nieuwe mengsels. Zo groeide de reputatie van Marie Brizard in en buiten Frankrijk.

Het recept voor deze brandewijn is sinds de oprichting zorgvuldig bewaakt en alleen de wijnmakers van het bedrijf hebben er toegang toe. Het is bekend, jawel, dat naast kwaliteitsfruit er infusies worden opgenomen om het aroma en de smaak te vergroten, met een laatste accent van de hoofdliquorist, die bestaat uit een geheim mengsel van kruiden.

Kenmerken · Marie Brizard Cherry Brandy

Categorie:Fruitlikeur (Likeuren en crèmes,Gedistilleerd)
Producent: Marie Brizard
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 24%
Land: Frankrijk

Beschrijving · Marie Brizard

Marie Brizard Cherry Brandy

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Marie Brizard Cherry Brandy is helder en rood.
 • Geur: Karakteristiek van kersen en kersen amandel.
 • Mond: Zoet met noten van amandel, Functies Cherry pulp.

VOORBEREIDING: De basis van deze likeur is doordrenkt kersen gemengd met infusies van andere rode vruchten in de Bourgogne verzameld. Resulteert in een unieke kersenlikeur met een final touch van de meester distilleerder Marie Brizard: het toevoegen van kruiden.

PRODUCER: Marie Brizard

ALCOHOL: 24%

Marie Brizard

Gemaakt door Marie Brizard in Bordeaux, in het hart van een regio wereldwijd bekend om zijn traditie van kwaliteit, het merk is een van de oudste gewijd aan het creëren van likeuren en kruiden, fruit en specerijen. In eerste instantie geproduceerd, met groot succes, Marie Brizard Anisette recept....

Marie Brizard Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Marie Brizard Cherry Brandy

Federico Kaftal

Gepubliceerd op 11.53

2.5/5

Marie Brizard Cherry Brandy

Discreet maar het is niet aan andere Cherry Brandy (zoals Morlacco Bloed van Luxardo, die smaken van kersen veruit de meest intense heeft). Zeker, het penailzzato uit de grondstof (niet uitzonderlijk kersen).

Meer meningen over Marie Brizard Cherry Brandy

Jérémy AÏche

Gepubliceerd op 10.22

5 /5

perfect
David J D Pullen

Gepubliceerd op 10.16

5 /5

uitstekend
Charbonnier Carole

Gepubliceerd op 20.07

4.5 /5

Het verwachte product.
Gerelateerde meer opinies over Marie Brizard Cherry Brandy »

Samenvatting van beoordelingen

(11 meningen)
 • 5 sterren
  5
 • 4 sterren
  5
 • 3 sterren
  1
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.4/5

Op basis van 11 comments »

Top aanbiedingen Fruitlikeur