Trends:

Frankrijk

Marie Brizard Cherry Brandy

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Je hoort vast graag dat…

Marie Brizard Cherry Brandy is een sterke drank, geproduceerd door de Marie Brizard-distilleerderijen in Bordeaux, Frankrijk, een regio die wereldwijd wordt erkend om zijn traditie van kwaliteitswijnen. Deze Franse brandewijn is een must in de kelders van degenen die de smaak van kersen en rood fruit weten te waarderen. In dit geval wordt de grondstof uitsluitend in Bourgondië geoogst. U zult betoverd worden door zijn intense smaak, essentieel voor de bereiding van kersencocktails. De selectie van kwaliteitskersen en het creëren van exclusieve recepten hebben geleid tot de productie van een uitgebalanceerd assortiment waarin een zorgvuldige selectie van de beste grondstoffen wordt gemaakt om zijn delicate smaak te extraheren. Wanneer u het probeert, kunt u bij de eerste slok de zorgvuldige destillatie zelf proeven.

Wist u dat het merk dateert uit 1755? Marie Brizard, gepassioneerd door fruitlikeuren, begon producten te ontwikkelen die rijk zijn aan smaak en aantrekkelijke kleuren. Anijslikeur was haar eerste succes en vervolgens diversifieerde ze naar een breed scala aan innovatieve recepten en nieuwe mengsels. Zo groeide de reputatie van Marie Brizard in en buiten Frankrijk.

Het recept voor deze brandewijn is sinds de oprichting zorgvuldig bewaakt en alleen de wijnmakers van het bedrijf hebben er toegang toe. Het is bekend, jawel, dat naast kwaliteitsfruit er infusies worden opgenomen om het aroma en de smaak te vergroten, met een laatste accent van de hoofdliquorist, die bestaat uit een geheim mengsel van kruiden.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Fruitlikeur (Likeuren en crèmes,Gedistilleerd)
Producent: Marie Brizard
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 24%
Land: Frankrijk

Beschrijving van Marie Brizard Cherry Brandy

Marie Brizard Cherry Brandy

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Marie Brizard Cherry Brandy is helder en rood.
 • Geur: Karakteristiek van kersen en kersen amandel.
 • Mond: Zoet met noten van amandel, Functies Cherry pulp.

VOORBEREIDING: De basis van deze likeur is doordrenkt kersen gemengd met infusies van andere rode vruchten in de Bourgogne verzameld. Resulteert in een unieke kersenlikeur met een final touch van de meester distilleerder Marie Brizard: het toevoegen van kruiden.

PRODUCER: Marie Brizard

ALCOHOL: 24%

Meer zien

De producent

Marie Brizard

Marie Brizard

Gemaakt door Marie Brizard in Bordeaux, in het hart van een regio wereldwijd bekend om zijn traditie van kwaliteit, het merk is een van de oudste gewijd aan het creëren van likeuren en kruiden, fruit en specerijen.

Meer over de producent

Reviews van Marie Brizard Cherry Brandy

4.4

11 klantbeoordelingen
 • 5
  5
 • 4
  5
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Marie Brizard Cherry Brandy:Waarderen Marie Brizard Cherry Brandy:

2.5/5

Discreet maar het is niet aan andere Cherry Brandy (zoals Morlacco Bloed van Luxardo, die smaken van kersen veruit de meest intense heeft). Zeker, het penailzzato uit de grondstof (niet uitzonderlijk kersen).
Meer zien,

Marie Brizard Cherry Brandy

5 /5

perfect
Meer zien
,

5 /5

uitstekend
Meer zien
,

4.5 /5

Het verwachte product.
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij