Trends:

Frankrijk

Passoã 1L

1L

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Je hoort vast graag dat…

In 1985 ging de meesterdistilleerder voor Cointreau naar Brazilië in de hoop ingrediënten te vinden voor een nieuw recept dat hij hoopte te creëren. Terwijl hij daar was, ontmoette hij voor de eerste keer een nieuwe en ongelooflijke vrucht: passievrucht. Hij nam deze nieuwe vrucht mee naar Frankrijk waar hij diende als inspiratie voor een nieuw en uniek product. Aldus werd in 1986 Passoã gemaakt .

Passoã is een likeur die is gearomatiseerd door passievrucht . Met slechts 17% alcohol per volume is het niet erg sterk, dus u kunt het gebruiken om smaak aan een drankje toe te voegen, terwijl u ervoor zorgt dat de mix niet te veel alcohol bevat. Passoã is perfect om dingen een beetje langzamer te doen en de nacht langer te laten duren, een verfrissend drankje dat in een opvallende zwarte fles wordt geleverd.

De felrode likeur verspreidt de heerlijke smaak van verse passievrucht. Deze intense en kleurrijke drank heeft aan populariteit gewonnen gedurende zijn 30-jarig bestaan. Het dient nu als een belangrijk ingrediënt in een aantal cocktails. Haar exotisch fruit is heel gemakkelijk om te combineren met vele soorten andere dranken, zowel alcoholisch als niet. Laat u inspireren door de passie die inherent is aan elke fles en meng Passoã in uw volgende drankje.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Fruitlikeur (Likeuren en crèmes,Gedistilleerd)
Producent: Remy Cointreau
Volume: 100cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 17%
Land: Frankrijk

Beschrijving van Passoã 1L

Passoã 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Passoã 1L heeft een rode kleur.
 • Geur: Fruitig aroma's.
 • Mond: Smaak van de mango, ananas en kokos.

ALCOHOL: 20% Vol

Land: Frankrijk

Meer zien

Reviews van Passoã 1L

4.3

10 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  8
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Passoã 1L:Waarderen Passoã 1L:

5/5

De beste drank voor de zomer.
Meer zien,

Passoã 1L

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Passoã 1L heeft een rode kleur.Geur: Fruitig aroma's.Mond: Smaak van de mango, ananas en kokos.ALCOHOL: 20% VolLand: Frankrijk
Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:
-Kleur: Passoa 1L is dieproze
-Olor: Subtiel en krachtig, met de juiste hoeveelheid drank dat alle aroma's te kunnen waarnemen. Een complexe en originele mix van aromatische noten met een nota van patches die aangenaam domineert geassocieerd met tonen van rood fruit en citrus.
-Taste: Een balans van zoet, zuur en bitter smaken Passoã maakt een subtiele, bijzonder verfrissende drank. Sterke fruitige smaak. Intense en aanhoudende aroma's.

PRODUCER: Remy Cointreau
LAND: Frankrijk

MATE VAN ALCOHOL: 17%
PRODUCTIE: is een alcoholische drank gemaakt van sap van deze vrucht van de passie beschouwd als afrodisiacum
Meer zien
,

Passoa 1L

3 /5

Meer zien
,

Passoa 1L was geweldig

Andere producten van dezelfde distilleerderij