Passoã 1L

Remy Cointreau (Fruitlikeur)

17,00€ + 6,25€ Verzending (24u - 4 dagen)

136,00€ ¡GRATIS VERZENDING! (24u - 4 dagen)

204,00€ ¡GRATIS VERZENDING! (24u - 4 dagen)

17,00/stuk

Verzending: WhisQy Vaste verzendkosten van 6,25€ tot 9 flessen Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.23 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zien »

Remy Cointreau vervaardigt deze Passoã 1L (17,00€), een fruitlikeur vervaardigd in Frankrijk met 17º alcohol. 4,3 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Passoã 1L bij Drinks&Co.
You will like to know that...

In 1985 ging de meesterdistilleerder voor Cointreau naar Brazilië in de hoop ingrediënten te vinden voor een nieuw recept dat hij hoopte te creëren. Terwijl hij daar was, ontmoette hij voor de eerste keer een nieuwe en ongelooflijke vrucht: passievrucht. Hij nam deze nieuwe vrucht mee naar Frankrijk waar hij diende als inspiratie voor een nieuw en uniek product. Aldus werd in 1986 Passoã gemaakt .

Passoã is een likeur die is gearomatiseerd door passievrucht . Met slechts 17% alcohol per volume is het niet erg sterk, dus u kunt het gebruiken om smaak aan een drankje toe te voegen, terwijl u ervoor zorgt dat de mix niet te veel alcohol bevat. Passoã is perfect om dingen een beetje langzamer te doen en de nacht langer te laten duren, een verfrissend drankje dat in een opvallende zwarte fles wordt geleverd.

De felrode likeur verspreidt de heerlijke smaak van verse passievrucht. Deze intense en kleurrijke drank heeft aan populariteit gewonnen gedurende zijn 30-jarig bestaan. Het dient nu als een belangrijk ingrediënt in een aantal cocktails. Haar exotisch fruit is heel gemakkelijk om te combineren met vele soorten andere dranken, zowel alcoholisch als niet. Laat u inspireren door de passie die inherent is aan elke fles en meng Passoã in uw volgende drankje.

Kenmerken · Passoã

Categorie:Fruitlikeur (Likeuren en crèmes,Gedistilleerd)
Producent: Remy Cointreau
Volume: 100cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 17%
Land: Frankrijk

Beschrijving · Remy Cointreau

Passoã 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Passoã 1L heeft een rode kleur.
 • Geur: Fruitig aroma's.
 • Mond: Smaak van de mango, ananas en kokos.

ALCOHOL: 20% Vol

Land: Frankrijk

Remy Cointreau

Remy Cointreau Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Passoã 1L

Gepubliceerd op 10.10

5/5

Passoã 1L

De beste drank voor de zomer.

Meer meningen over Passoã 1L

Gepubliceerd op 15.45

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Passoã 1L heeft een rode kleur.Geur: Fruitig aroma's.Mond: Smaak van de mango, ananas en kokos.ALCOHOL: 20% VolLand: Frankrijk

Gepubliceerd op 11.59

4 /5

Passoa 1L

PROEFNOTITIES:
-Kleur: Passoa 1L is dieproze
-Olor: Subtiel en krachtig, met de juiste hoeveelheid drank dat alle aroma's te kunnen waarnemen. Een complexe en originele mix van aromatische noten met een nota van patches die aangenaam domineert geassocieerd met tonen van rood fruit en citrus.
-Taste: Een balans van zoet, zuur en bitter smaken Passoã maakt een subtiele, bijzonder verfrissende drank. Sterke fruitige smaak. Intense en aanhoudende aroma's.

PRODUCER: Remy Cointreau
LAND: Frankrijk

MATE VAN ALCOHOL: 17%
PRODUCTIE: is een alcoholische drank gemaakt van sap van deze vrucht van de passie beschouwd als afrodisiacum

Gepubliceerd op 04.58

3 /5

Passoa 1L was geweldig

Gepubliceerd op 12.06

4 /5

Passoã The Passion Drink 1L

Passoa, een unieke likeur in een legendarische zwarte fles. Zijn sensuele rode onthult grillige "fruitsmaken Het recept van deze alcoholische drank is gebaseerd op een enkel ingrediënt. Passievrucht (passievruchten in het Portugees) Heldere rode kleur, intens en warm Onderscheidend uiterlijk en exotische De neus... subtiel en krachtig. een complex mengsel en originele aromatische noten, met een toon van fruit van de heersende passie, aangenaam geassocieerd met rood fruit en citrus. in de mond evenwicht tussen zoet smaken, zuur en bitter, zeer verfrissend, de smaak is fruitig, sterke en onderscheidende met intens en persistent. "

Gepubliceerd op 12.45

4 /5

Passoa 1L

Tropische likeur Passoa één liter drank gemaakt met passievruchten, de maracuja. Een ster ingrediënt in exotische cocktails.

Gepubliceerd op 14.23

4 /5

Passoa 1L

De "Passoa" is één van de geesten van de nieuwe generatie, dat is met groot succes in de afgelopen jaren, na de hausse van de tropische smaken in de markt voor cocktails. Vandaag is het een van de meest trendy drankjes in de wereld en in het bijzonder het Caribische eiland Puerto Rico, waar hun aanwezigheid onvermijdelijk is in sociale evenementen.
De geur is de belangrijkste passievruchten, een van de Braziliaanse fruitsymbolen. Er zijn ook versies in Mango, ananas en kokos. Ze hebben allemaal een alcoholgehalte van ongeveer 17 °.

Gepubliceerd op 04.42

4 /5

Passoa 1L

OORSPRONG: Frankrijk
PRODUCER: Remy Cointreau.
BESCHRIJVING:
Passoã organoleptische eigenschappen maken het een uitstekende drank verrassend voor elk type drank. Het combineert perfect met enige vruchtensap en is ook een perfecte uitvalsbasis voor cocktails, gewaardeerd door alle professionele bartenders.
Afstuderen: 17% Vol.
Capaciteit: 100CL.

Gepubliceerd op 12.19

4 /5

Passoa 1L

17 likeur Passoa 1l
Proefnotities: - Kleur: Passoa heeft een unieke heldere, rijke, warme rood.
- Geur: Subtiele en krachtig, met de juiste hoeveelheid drank die het mogelijk maakt persivir alle aroma's.
- Smaak: Een balans van zoet, zuur en bitter smaken Passoã maakt een subtiele en bijzonder verfrissende drank. Met sterke fruitige smaak. Intense en aanhoudende geuren.

Gepubliceerd op 11.18

4 /5

Passoa 1L

Passoa 1,0L 17,0% alcohol.

Samenvatting van beoordelingen

(10 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  8
 • 3 sterren
  1
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.3/5

Op basis van 10 comments »

Top aanbiedingen Fruitlikeur