Trends:

Gavi

La Scolca Brut Millesimato d'Antan 2008

75cl Inhoud

54,90€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Oogstjaar: 2008
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Gavi (Piemonte, Italië)
Wijnkelder: La Scolca
Volume: 75cl
Druiven: Cortese (100%)
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Soort Mousserende Wijn: Brut
La Scolca is de fabrikant van deze La Scolca Brut Millesimato d'Antan 2008 , een wijn mousserende met de herkomstaanduiding Gavi met cortese druiven van het wijnjaar 2008 en die een alcoholgehalte van 13º heeft. Een wijn mousserende beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van La Scolca Brut Millesimato d'Antan 2008

La Scolca Brut Millesimato d'Antan 2008 (Cortese)

Producent: La Scolca

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Gavi

druiven: Cortese

Meer zien

Het wijnhuis

La Scolca

La Scolca

Het landgoed La Scolca® werd tussen 1917 en 1919 gekocht door de overgrootvader van de huidige eigenaar, Giorgio Soldati, die vandaag het bedrijf leidt samen met de Chiara Soldati glia, de vijfde generatie met een oog al op het derde millennium. Het verleden en de toekomst bestaan ​​naast elkaar in dit bedrijf dat de natuurlijkheid van degenen die in deze wereld leven het best combineert met de snelheid van degenen die vooruit kijken met de visie van moedige kapiteins: nooit zoals in het geval van de Soldati hebben familienamen een betekenis symbolische ed. De naam van de plot is afgeleid van het oude toponiem "Sfurca" of "Looking far away" en de boerderij die daar ooit stond was in het verleden een uitkijkpost geweest. De achternaam weerspiegelt volledig het heroïsche en vasthoudend karakter van de eigenaars en hun wijnen.

Meer over het wijnhuis

Reviews van La Scolca Brut Millesimato d'Antan 2008

4

1 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor La Scolca Brut Millesimato d'Antan 2008:Waarderen La Scolca Brut Millesimato d'Antan 2008:

4 /5

Met een compromis.
Zeer mooie kleur. Bij het ruiken, gist en bakkerij. In de mond deed me denken aan leer, vanille lichtjes verbrand.
Bij deze mousserende zou met zacht vlees kunnen gaan.
Meer zien
,