Trends:

Gavi

La Scolca Gavi Dei Gavi Black Label Gold Limited Edition Magnum 2018

Magnum Inhoud

85,00€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Gavi (Piemonte, Italië)
Wijnkelder: La Scolca
Volume: 150cl Andere volumes
Druiven: Cortese
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12%
La Scolca levert ons deze La Scolca Gavi Dei Gavi Black Label Gold Limited Edition Magnum 2018 . Het gaat om een wijn witte uit Gavi op basis van een selectie cortese druiven uit 2018 en waarvan het alcoholgehalte 12º is. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Bereiding van La Scolca Gavi Dei Gavi Black Label Gold Limited Edition Magnum 2018

La Scolca Gavi Dei Gavi Black Label Gold Limited Edition Magnum 2018 (Cortese)

Producent: La Scolca

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Gavi

druiven: Cortese

Meer zien

Het wijnhuis

La Scolca

La Scolca

Het landgoed La Scolca® werd tussen 1917 en 1919 gekocht door de overgrootvader van de huidige eigenaar, Giorgio Soldati, die vandaag het bedrijf leidt samen met de Chiara Soldati glia, de vijfde generatie met een oog al op het derde millennium. Het verleden en de toekomst bestaan ​​naast elkaar in dit bedrijf dat de natuurlijkheid van degenen die in deze wereld leven het best combineert met de snelheid van degenen die vooruit kijken met de visie van moedige kapiteins: nooit zoals in het geval van de Soldati hebben familienamen een betekenis symbolische ed. De naam van de plot is afgeleid van het oude toponiem "Sfurca" of "Looking far away" en de boerderij die daar ooit stond was in het verleden een uitkijkpost geweest. De achternaam weerspiegelt volledig het heroïsche en vasthoudend karakter van de eigenaars en hun wijnen.

Meer over het wijnhuis

Reviews van La Scolca Gavi Dei Gavi Black Label Gold Limited Edition Magnum 2018

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor La Scolca Gavi Dei Gavi Black Label Gold Limited Edition Magnum 2018:Waarderen La Scolca Gavi Dei Gavi Black Label Gold Limited Edition Magnum 2018:

4 /5

La Scolca het oudste wijnbedrijf in de regio die nog steeds geleid wordt door één en dezelfde familie. De wijnen van La Scolca worden internationaal geroemd door vele sterren en de Gavi dei Gavi "Black Label" is zelfs de huiswijn van Queen Elizabeth. In het glas is deze Gavi  Black Label van La Scola Bleekgeel. In de neus ruiken we intense fruitige en florale tonen. De mineraliteit stuift het glas uit. In de mond proeven we een medium bodied wijn. Fris met een prachtige zuurgraad met tonen van amandelen en hazelnoot. De wijn is zeer elegant. Dit is natuurlijk een fraaie wijn bij vis, paella en oesters maar is wat ons betreft ook een mooie 'geniet-wijn' bij een goed gesprek. Harold Hamersma in De Grote Hamersma beoordeeld met een 8,5
Ter ere van het 100-jarig bestaan van het wijnhuis La Scolca is de limited edition La Scolca Gavi dei Gavi Black Label Gold gebotteld. Dit is een fraaie magnum in een prachtige doos.
Meer zien
,