Trends:

Gavi

La Scolca Gold Gavi del Comune di Gavi 2018

75cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
2019, 2016 en 2015
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Gavi (Piemonte, Italië)
Wijnkelder: La Scolca
Volume: 75cl
Druiven: Cortese
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12%
La Scolca heeft deze wijn La Scolca Gold Gavi del Comune di Gavi 2018 (103,62€) gecreëerd, een wijn witte uit Gavi die cortese druiven uit 2018 bevat en die een alcoholgehalte van 12º heeft. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van La Scolca Gold Gavi del Comune di Gavi 2018

La Scolca Gold Gavi del Comune di Gavi 2018 (Cortese)

Producent: La Scolca

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Gavi

druiven: Cortese

Meer zien

Het wijnhuis

La Scolca

La Scolca

Het landgoed La Scolca® werd tussen 1917 en 1919 gekocht door de overgrootvader van de huidige eigenaar, Giorgio Soldati, die vandaag het bedrijf leidt samen met de Chiara Soldati glia, de vijfde generatie met een oog al op het derde millennium. Het verleden en de toekomst bestaan ​​naast elkaar in dit bedrijf dat de natuurlijkheid van degenen die in deze wereld leven het best combineert met de snelheid van degenen die vooruit kijken met de visie van moedige kapiteins: nooit zoals in het geval van de Soldati hebben familienamen een betekenis symbolische ed. De naam van de plot is afgeleid van het oude toponiem "Sfurca" of "Looking far away" en de boerderij die daar ooit stond was in het verleden een uitkijkpost geweest. De achternaam weerspiegelt volledig het heroïsche en vasthoudend karakter van de eigenaars en hun wijnen.

Meer over het wijnhuis

Reviews van La Scolca Gold Gavi del Comune di Gavi 2018

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor La Scolca Gold Gavi del Comune di Gavi 2018:Waarderen La Scolca Gold Gavi del Comune di Gavi 2018:

4 /5

Licht stro in kleur met delicate groene tinten. Intense op de neus. Lange, continue en persistent. Fruitige en bloemige aroma's. Op de mond, breed, fruitig met noten van vuursteen, amandel en walnoot smaak.
Meer zien
,

4 /5

Elegante witte wijn, opgewekt door Cortese druiven, is een typisch product van de gemeente Gavi. Het bijzondere is de variëteit bouquet en zijn harmonieuze smaak, die wordt gekenmerkt door hints feienr amandel noten. Moet proberen om verse asperges.
Meer zien
,

4 /5

Elegante witte wijn, opgewekt door Cortese druiven, is een typisch product van de gemeente Gavi. Het wordt gekenmerkt door zijn stro gele kleur met groene tinten, de variëteit bouquet en zijn frisse en harmonieuze smaak met een hint van amandel op de neus.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van La Scolca Gold Gavi del Comune di Gavi 201820162015

4/5

Het was licht geel. Ruikt fris, citroen en appel.Ik merkte het vlezig op.
Gaat goed met elke vlees.
Ik dronk enkele glazen van deze La Scolca Gold Gavi del Comune Di Gavi met die persoon die altijd wekt bij mij de lust om wijn te drinken op.
Meer zien

4/5

De La Scolca Gold Gavi del Comune Di Gavi heeft een diepe strogele kleur. Melasse geur.Ik weet niet of dit 2015 was wijn of water :).
Ik gebruikte het met een paar spiezen.
Met mijn partner, vieren we een speciale gelegenheid met La Scolca Gold Gavi del Comune Di Gavi .
Meer zien