Trends:

Gavi

Terre del Barolo Gavi 2018

75cl Inhoud

Terre del Barolo Gavi 2018

11,95€
11,95€
Winkel: WijnY Estimated delivery: 48 uren
Verzendkosten: 6,95€
Gratis verzending vanaf 50,01€

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Gavi (Piemonte, Italië)
Wijnkelder: Terre del Barolo
Volume: 75cl
Druiven: Cortese
Allergenen: Bevat Sulfieten
Terre del Barolo Gavi 2018 (11,95€), vervaardigd door Terre del Barolo, is een wijn witte uit het gekwalificeerd wijngebied Gavi met geselecteerde cortese druiven uit 2018. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Omschrijving van Terre del Barolo Gavi 2018

Terre del Barolo Gavi 2018 (Cortese)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: Kleur strogeel.
  • Neus: Neus ananas, meloen zomer en een zeepachtige noot.
  • Mond: Palate droge ananas met aanhoudende einde enigszins bitter ananas. Lichte body, goede zuren en lichte bitterheid geven een aantal interessante touch.

APPELLATIE: Gavi, Italië.

WIJNGAARD: Terre del Barolo.

GRAPES: Cortese.

VOORBEREIDING: Fermentatie van deze druiven wordt uitgevoerd zonder contact van de huid, waardoor een perfecte witte wijn wordt verkregen. Fermentatie wordt uitgevoerd in roestvrij stalen vaten uitgevoerd.

WIJNSUGGESTIE: Perfect te combineren met pasta en diverse pizza's. Het gaat goed bijbehorende deksels. Interessant consumeren met zeevruchten en gezouten vlees.

TEMPERATUUR: 10.08 °C

ALCOHOL: 12%

Meer zien

Reviews van Terre del Barolo Gavi 2018

4

1 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Terre del Barolo Gavi 2018:Waarderen Terre del Barolo Gavi 2018:

4 /5

Deze wijn is een fijne, frisse wijn met aroma's van groene appel en ananas.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Terre del Barolo Gavi 201820152013

4/5

De aroma's van witte bloemen overheersen de rest. De smaak van Terre del Barolo Gavi is smakeloos.
Een goede wijn van .
Meer zien
Drika Van der Zant

4/5

Aroma's die doen denken aan acacia bloem. Je merkt een smaak van framboos en aardbei op.
Wij halen het maximale uit de wijn als we het ventileren.
Meer zien
Diantha Korevaar