Trends:

Kerstcadeaus

Veuve Clicquot Vintage Brut Rosé Estuchado

75cl Inhoud

71,94€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: mousserende Wijn
Categorie:Kerstcadeaus (Kerstpakketten)
Producent: Veuve Clicquot
Volume: 75cl
Druiven: Pinot Noir (55%), Chardonnay (33%), Pinot Meunier (12%)
Alcoholpercentage: 12%
Soort Mousserende Wijn: Brut
PROEFNOTITIES: Uitzicht: Veuve Clicquot Ponsardin Brut Rose Vintage Gift Box heeft een mooie heldere koperkleur bereidt ons voor op de explosie van aroma's snel waarnemen. Neus: De neus is zeer expressief en begint met aroma's van rode vruchten en viooltjes en evolueert Nostas warmer: taart, zoet brood en gekarameliseerde fruit. Mond: De aanval is openhartig, verleidelijke moves en macht lijken veel dingen op de achtergrond. De balans is uitstekend, waaronder een zeer vlezig en elegante fruitige frisheid. KELDER: Veuve Clicquot

Bereiding van Veuve Clicquot Vintage Brut Rosé Estuchado

Veuve Clicquot Vintage Brut Rosé Estuchado (Pinot Noir, Chardonnay en Pinot Meunier)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Veuve Clicquot Ponsardin Brut Rose Vintage Gift Box heeft een mooie heldere koperkleur bereidt ons voor op de explosie van aroma's snel waarnemen.
 • Neus: De neus is zeer expressief en begint met aroma's van rode vruchten en viooltjes en evolueert Nostas warmer: taart, zoet brood en gekarameliseerde fruit.
 • Mond: De aanval is openhartig, verleidelijke moves en macht lijken veel dingen op de achtergrond. De balans is uitstekend, waaronder een zeer vlezig en elegante fruitige frisheid.

KELDER: Veuve Clicquot

Meer zien

Reviews van Veuve Clicquot Vintage Brut Rosé Estuchado

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Veuve Clicquot Vintage Brut Rosé Estuchado:Waarderen Veuve Clicquot Vintage Brut Rosé Estuchado:

4 /5

Aantrekkelijke heldere koperkleur bereidt ons voor op de explosie van aroma's snel waarnemen. De neus is zeer expressief en begint met aroma's van rode vruchten en viooltjes en evolueert Nostas warmer: taart, zoet brood en gekarameliseerde fruit. De aanval is openhartig, verleidelijke moves en macht lijken veel dingen op de achtergrond. De balans is uitstekend, waaronder een zeer vlezig en elegante fruitige frisheid ....
Meer zien
,

Veuve Clicquot Ponsardin Brut Rosé Vintage Estuchado

4 /5

Champagne Veuve Clicquot Vintage Rose
Meer zien
,

Veuve Clicquot Vintage Rose