Trends:

Gin

Bekijk alle producten in Gin

Gin is een gedistilleerde of verkregen in de eerste plaats uit de vrucht van de jeneverbes, jeneverbessen. Ook wel gin voor elk type destillaat die, hoewel afkomstig uit de destillatie van een ander type van fruit is op smaak gebracht met jeneverbessen.

Het is belangrijk om onderscheid te maken het fruit dat wordt geproduceerd met gin (jeneverbessen), Boom (jeneverbes), omdat het sap is giftig boom.

Het wordt trouwens erkend, dat dit mengsel, voordat de destillatie wordt op smaak gebracht met fruit of andere kruiden, zoals kardemom, amandelen, zoethout, citroen, koriander, ... Het gebruik van een aroma (botanische) of andere maakt het verschil tussen het grootste deel van de jenevers: citrus, kruidig, kruiden, bloemen / fruit, enz.

Het fundamentele verschil tussen het gebruik van het woord jenever of gin is de oorsprong van de jenever zelf: Gin is een algemeen woord, en wordt verondersteld te komen uit Nederland, terwijl de Gin Gin is het type dat afkomstig is van Engeland, voornamelijk London.

Gin derhalve is de naam die de gehele gin geproduceerd in Engeland.

Er zijn droge gin en zoet, maar droog gin is de meest voorkomende.

Koop Gin online.

Meer zien

Drinks&Co beveelt je aan

Gin: Top aanbiedingen

alle zien

Gin: Engeland

alle zien

Gin: Frankrijk

alle zien