Trends:

Spanje

5Th Gin Earth Citrics

70cl Inhoud

5Th Gin Earth Citrics

26,99€
26,99€
Winkel: GrauOnline NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 9 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Destil·leries del Maresme
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 38%
Land: Spanje
Destil·leries del Maresme is de vervaardiger van 5Th Gin Earth Citrics (26,99€), een gin herkomstig uit Spanje die een alcoholgraad van 38º heeft. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze 5Th Gin Earth Citrics met 4 punten over 5.

Omschrijving van 5Th Gin Earth Citrics

5Th Gin Earth Citrics

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: strogeel, helder.
 • Neus: sterk citrus, grapefruit en citroen essences.
 • Smaak: Domineren de smaak van sinaasappel en citroen met mandarijn smaak.

PRODUCER: Slechte Soler.

LAND: Spanje.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: vuur, lucht, water, land en gin ... golf. Dit is het vijfde element, de vijfde verdieping Modesta Soler distilleerderij gemaakt, de vijfde in de reeks gin heeft bereikt in een poging perfectie. Aan de andere kant, meer dan een eeuw ervaring in de productie van alcoholhoudende dranken op basis van de jeneverbes zijn geen detail. This 5 van Citrus Earth Gin in de naam geeft uiting aan zijn essentie: een ander gin, gemaakt voor liefhebbers van verse citrus smaken. Het wordt geproduceerd met geselecteerde Engels tarwe, gefermenteerd en gedistilleerd drie keer, vóór de aanvang van het proces van maceratie. Het is op dit punt dat het zuivere gedistilleerde aangename geuren, smaken van specerijen en vooral citrus verwerft. Mandarijn, sinaasappel en citroen brengen hun essences en absorberen gedestilleerd, waardoor het de karakteristieke kenmerken. Zeker, gin blijft de belangrijkste plantkunde, maar zijn aanwezigheid is evenwichtig, eerlijk. Hier is het de vijfde Gin aarde is waarschijnlijk puur of op de rotsen te testen, maar het is heerlijk in combinatie met andere likeuren en geesten om heerlijke cocktails en mixdrankjes maken.

ALCOHOL: 42%

Meer zien

Reviews van 5Th Gin Earth Citrics

4

21 klantbeoordelingen
 • 5
  2
 • 4
  17
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor 5Th Gin Earth Citrics:Waarderen 5Th Gin Earth Citrics:

3/5

Necesiito meer tijd te evalueren
Meer zien,

Gin 5Th Earth Citrics

4 /5

- Gin doordrenkt met schillen van citrusvruchten: sinaasappel, citroen, mandarijn en grapefruit. Het maakt niet citroenzuur bevatten, dus het houdt de bruisen van de tonic maar ook als zeer verfrissend en de spijsvertering. De natuurlijke smaak en de unieke kleur niemand onverschillig laat.
- Proefnotities: Diep geel van kleur, citroen en grapefruit aroma's, krachtige zuurgraad in de mond met een vleugje citroen en sinaasappel, en een zoete mandarijn nasmaak.
- Perfect te dienen: Snijd de dunst mogelijke schijfje sinaasappel, grapefruit, citroen en mandarijn. Met behulp van een pincet, plak de citrus tegen de wand van een ballon glas en vul het met veel ijs. Serveer 50ml van 5 Aarde en compleet met een tonic met een vleugje citrus.
Meer zien
,

5Th Gin Earth

5 /5

Meer zien
,

Gin 5Th Earth Citrics

4.5 /5

Meer zien
,

Gin 5Th Earth Citrics

Meer zien