Trends:

An Dulaman Irish Maritime Gin 50cl

50cl

An Dulaman Irish Maritime Gin 50cl

29,40€
29,40€
Winkel: Luxurious Drinks Estimated delivery: 6 - 8 dagen
Verzendkosten: 6,25€
Vaste prijs tot 12 eenheden Gratis verzending vanaf 85,00€

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: An Dulaman
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 43%
An Dulaman is de fabrikant van deze An Dulaman Irish Maritime Gin 50cl (29,40€), een gin met een alcoholgraad van 43º. De klanten van Drinks&Co geven deze An Dulaman Irish Maritime Gin 50cl 4 punten uit 5.

Beschrijving van An Dulaman Irish Maritime Gin 50cl

An Dulaman Irish Maritime Gin 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: helder.
 • Neus: zoutoplossing aroma's, nat, hints van citrus, peper, suiker algen, mos carrageenan.
 • Sabor: een heldere en zachte jeneverbes op de voorgrond, hints van zout, kastanjes en oesters, en een boterachtige, zacht en rijke textuur in umami, exotische noten en zoete Turks fruit

PRODUCER: Sliabh Liag Distillery.

LAND: Ierland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: produceert een mijl voor de kust van Donegal, aan de voet van Sliabh Liag, die de magie van de zee met behulp van vijf soorten zeewier lokaal geoogst, evenals zes andere plantaardige vangt.

ALCOHOL: 43,2%

Meer zien

Reviews van An Dulaman Irish Maritime Gin 50cl

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor An Dulaman Irish Maritime Gin 50cl:Waarderen An Dulaman Irish Maritime Gin 50cl:

4 /5

Een Dúlamán Irish Maritime Gin 0. 5L 43. 2% Land: Ierland Inhoud: 0. 5 l alcohol: 43, 2% Dúlamán Een Ierse Maritime Gin Gin is een gloednieuwe Ierse Sliabh Liag Distillery in Co. Donegal, die uniek weerspiegelt de magie van de zee. Een mooi goed afgeronde gin met uitgebreid aantekeningen van de zee, jeneverbes zacht en boterachtige zoetheid. Deze super premium gin gedistilleerd tot minder dan een kilometer van de kust, aan de voet van Sliabh Liag met een infusie van plantaardige met 5 verschillende soorten zeewier. De fles verwijst naar mariteme erfgoed van Donegal en de armada wrakken voor de kust. Aroma: Verse jeneverbes met kruiden en citrus. Smaak: Rijk en droog met kwaliteit verse Juniper en hints van Turks fruit en de onderliggende peperige citrus. afwerking: Lively tot het einde. Een Dúlamán de gin is net zo uniek als de kust van Donegal zelf. Een Dúlamán Irish Maritime Gin is een goede prijs voor online verkoop op Luxurious Drinks uw Europese Liquor Store.
Meer zien
,