Bathtub Sloe Gin 50cl

Ableforth's (Gin)

28,40€ + 6,25€ Verzending (5 - 7 dagen)

142,00€ ¡GRATIS VERZENDING! (5 - 7 dagen)

340,80€ ¡GRATIS VERZENDING! (5 - 7 dagen)

28,40/stuk

Verzending: Luxurious Drinks Vaste verzendkosten van 6,25€ tot 15 flessen Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 0.38 punten voor elk product dat je koopt

Bekijk alle producten in Luxurious Drinks

Ableforth's biedt ons deze Bathtub Sloe Gin 50cl (28,40€), een gin afkomstig uit Verenigd Koningkrijk. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Bathtub Sloe Gin 50cl met 4 punten uit 5.

Kenmerken · Bathtub Sloe Gin

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Ableforth's
Volume: 50cl
Land: Verenigd Koningkrijk

Beschrijving · Ableforth's

Bathtub Sloe Gin 50cl

PROEFNOTITIES VAN Bathtub Sloe Gin 50cl :

 • Olor: Markeer een geur die kruidnagel, kaneel en citrus combineert, wat resulteert in een intense geur van vers gebakken cake.
 • Taste: Een vermelding desataca de aanwezigheid van amandelen en bramen, tijdens de tour in de mond kan de bessen proeven. In de laatste hoogtepunt specerijen.

PRODUCER: Sloe Ampleforth.

LAND: Verenigd Koninkrijk.

DETAILS van de behandeling: een overvloedige fijne sleedoorn, jeneverbes, koriander, kaneel, kruidnagel en oranje Het is gemaakt handmatig gebaseerd.

ALCOHOL 43%

Ableforth's

Ableforth's Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Bathtub Sloe Gin 50cl

Gepubliceerd op 10.59

4/5

Bathtub Sloe Gin 50cl

Sloe Gin Bad is een buitengewone gin in de markt op zijn eigen merites en niet als gevolg van de productie. In de voorbereiding hebben we aandacht voor zes botanische waaronder onder andere: kardemom, kaneel, kruidnagel, koriander, jeneverbessen en sinaasappelschil.
De naam van Genève Bathtub Sloe komt uit onder het verbod, in de jaren '20 in de VS, op dat moment alcoholen zeer lage kwaliteit gebogen met water, omdat de omvang van de flessen werden gedistilleerd, kon niet in de gootsteen te vullen of wastafel en ligbad gebruikt, vandaar de naam. Opgemerkt dient te worden dat dit alleen Genève gastheer is van de naam en niets anders.
PAIRING:
Sloe Gin Badkuip Marida perfect bij Boom van de koorts tonic om de smaak van jenever te verbeteren. Met de tonica Schweppes Original Heritage echter uw Gin Tonic kan een beetje plakkerig zijn.
PROEFNOTITIES:

Bekijk: In het licht wordt geleverd met een transparante kleur.
Neus: marsepein, jeneverbes, kaneel en hete kruidnagel, citrus en vers brood.
Smaak: dik en lekkere smaak met amandelen, bessen en hints van vanille.
Alcohol Badkuip Genève Sloe: 33, 8 graden

Meer meningen over Bathtub Sloe Gin 50cl

Gepubliceerd op 12.41

4 /5

Geladen met een half pond van sleepruimen in elke fles, wordt deze prachtige sloe bad gin gewoon vol smaak en karakter. Een prachtig fruitige gin dat zal uitstappen uw smaakpapillen.

Gepubliceerd op 05.09

4 /5

uitzicht
Pale Pale Nose
Aroma Marsepein, jeneverbes, kaneel en hete kruidnagel, citrus en vers brood Boca
Dik en lekker met amandel smaak, bessen en hints van vanille

Gepubliceerd op 04.49

4 /5

Professor Cornelius Ampleforth's Bathtub Sloe Gin 50cl 2014

Professor Cornelius Ampleforth's Badkuip Sloe Gin 2014 500ml 33, 80% alcohol

Gepubliceerd op 05.08

4 /5

Met een steeds groeiende markt van de infusie jenevers kan het moeilijk zijn om uw product opvallen. Om een ​​unieke smaak te garanderen in zijn badkuip Sloe Gin Professor Ampleforth heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar de vroege dagen van Gin maken. Hij maakt gebruik van een methode die bekend staat als koude-compounding en produceert al zijn geesten in kleine batches om de beste kwaliteit in elke partij te waarborgen. Cold-compounding houdt het inbrengen van neutrale graan geest met plantaardige. Geen distillatie vindt plaats zodra de plantaardige zijn losgeweekt. Bijna een half pond sleedoorn bessen gaan in het maken van een fles van zijn Sloe gin, zorgen voor een explosieve smaak in elke slok. Na veel experimenteren, Professor Ampleforth pakte zijn plantaardige ingrediënten, met inbegrip van jeneverbes, sinaasappelschil en kaneel. Het resultaat is een machtig mooi gin die meerdere onderscheidingen, waaronder een Gold Outstanding Award tijdens de 2015 International Wine & Spirit Competition heeft gewonnen. Het wordt gepresenteerd net als een oude apotheek geneeskunde fles - bruin papier en string en wax verzegeld door de hand. Een unieke verpakking voor een zeer uniek product.

Samenvatting van beoordelingen

(5 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  5
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 5 comments »

Top aanbiedingen Gin