Trends:

Engeland

Beefeater niet-navulbare

70cl Inhoud

Beefeater niet-navulbare

19,67€
19,67€
Winkel: GrauOnline NL (Spanje) Estimated delivery: 9 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Beefeater
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Engeland
Soorten Gin: London Dry
Beefeater is de fabrikant van Beefeater niet-navulbare (19,67€), een gin London Dry uit Engeland die een alcoholgehalte van 40º heeft.

Omschrijving van Beefeater niet-navulbare

Beefeater niet-navulbare

NOTE DI DEGUSTAZIONE:

 • Colore: Incolore.
 • Odore: Profumi delle botaniche (ginepro, buccia d'arancia, limone e pompelmo, coriandolo, liquirizia, radice di angelica, radice di iris, mandorla).
 • Sapore: Note di agrumi, elementi vegetali e liquirizia; gusto secco ed equilibrato.

PRODUTTORE: Beefeater

La distilleria è stata fondata nel 1863 da James Burrough a Kennington, un quartiere di Londra. La distribuzione di questo gin è attualmente gestita da Pernod Ricard, società francese specializzata nella distribuzione di vini e liquori in tutto il mondo.

Paese: Inghilterra

PRODUZIONI PARTICOLARI: Elaborato con 9 botaniche naturali, che macerano per 24 ore in alcool prima di essere distillate.

ALCOOL: 40% Vol.

Meer zien

Reviews van Beefeater niet-navulbare

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Beefeater niet-navulbare:Waarderen Beefeater niet-navulbare:

4 /5

Exquisite droge gin. Het brengt een vleugje citrus, koriander en amandelen onder anderen. zacht en fris karakter met een felle kleur.

LAND: ENGELAND
Alcoholpercentage: 40 °
Meer zien
,

Beefeater no rellenable

4 /5

Beefeater Gin Premium merk geëxporteerd over de hele wereld en wordt gebruikt in woningen, bars en clubs in ongeveer 170 landen.
In 1820 creëerde James Burrough het drankje van de perfecte mix van plantaardige en graan elementen. De methode van de distillatie en de geheime recept dat James gecreëerd nog steeds worden gebruikt bij het maken van jenever.
Op zoek naar een naam voor uw gin om het hart en het volledige lichaam vertegenwoordigen, werd Burrough geïnspireerd door de "Beefeaters", de bewakers die bewaken de Tower of London. De eerste Beefeater distilleerderij werd opgericht op de oevers van de rivier de Theems te worden overgedragen aan de productie in 1958 Kennington door de behoefte aan betere en grotere distilleerderij. Vandaag blijft er optreden. Beefeater is de enige Engels gin (London Dry Gin) geproduceerd in Londen.
Meer zien
,

Beefeater Irrellenable