Trends:

Engeland

Bombay Sapphire East 1L

1L

Bombay Sapphire East 1L

33,99€
33,99€
Winkel: Fruendus Estimated delivery: 10 dagen
Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen. Andere opties

Andere verzendmethoden:

Levering in winkel beschikbaar - GRATIS

Je kunt de bezorgwijze selecteren verderop in het bestelproces.

Verzendkosten: 7,95€

Je hoort vast graag dat…

Bombay-gins worden gemaakt in Laverstoke Mill op basis van een geheim recept dat teruggaat tot 1761. Om de beste gin te maken, moet Bombay hoogwaardige grondstoffen kopen. Om dit te doen moest de Meester van de Botanicals, Ivano Tonutti, de hele wereld over reizen en persoonlijke relaties met leveranciers opbouwen om een uitstekende standaard te handhaven voor alle gins die Bombay biedt.

Tijdens deze reizen moest Ivano Tonutti natuurlijk veel tijd doorbrengen in het Verre Oosten, op zoek naar de perfecte botanische kruiden om mee te brengen naar de fabriek. Dit was de inspiratie achter de creatie van Bombay Sapphire East, dat de klassieke gin-mix gebruikt en citroengras en zwarte peperkorrels toevoegt voor extra pit en een extra kick van citroensmaak. Deze botanische kruiden worden toegevoegd aan de jeneverbessen, paradijskorrels, koriander, kassieboomschors, orriswortel, zoethout, citroenschil, bloembessen, engelwortel en amandelen om de gin te infuseren via dampinfusie in plaats van te koken, zoals andere distilleerderijen doen.

De dampinfusie creëert een kenmerkende gin die een zeer uniek karakter heeft, dankzij de toevoeging van citroengras en zwarte peperkorrels. Doe eens iets anders dan anders en probeer deze uitstekende aanvulling op het Bombay-portfolio. Het is een ideale drank om te gebruiken met tonic waar de smaaklagen echt op de tong doorkomen, maar het doet het ook uitstekend in cocktails. Laat uw hart u leiden.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Gin (Gedistilleerd)
Producent: Bombay Spirits Co.
Volume: 100cl Andere volumes
75cl en 70cl
Alcoholpercentage: 42%
Land: Engeland

Beschrijving van Bombay Sapphire East 1L

Bombay Sapphire East 1L

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Bombay Sapphire East Gin 1L is kleurloos.
 • Geur: The Gin die is fris en licht, aandacht voor de geur van dezelfde citroen en zwarte peper over andere plantaardige.
 • Mond: De kruiden die in deze gin hetzelfde zijn gebruikt bij de productie van de klassieke Bombay Sapphire (jeneverbes, citroenschil, koriander, zoethout, kassie wortel, engelwortel, lis wortel, cubeb en korrels van het paradijs) met uitzondering van citroen en zwarte peper, de kenmerken van de variëteit Oosten.

In de mond, zoals de neus, citroen en zwarte peper zijn hoofdrolspelers in dit geval gepaard met jeneverbes.

LAND: Verenigd Koninkrijk

ALCOHOL: 42% Vol

Meer zien

Reviews van Bombay Sapphire East 1L

4.2

15 klantbeoordelingen
 • 5
  2
 • 4
  13
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Bombay Sapphire East 1L:Waarderen Bombay Sapphire East 1L:

Andere producten van dezelfde distilleerderij